2821
2789
عنوان

من نیازمندم....

404 بازدید | 34 پست

نیاز دارم بغلت کنم نیاز دارم باهات ساعت ها حرف بزنم نیاز دارم چشماتو از نزدیک ببینم جوری که مژه هامون بخورن به هم نیاز دارم دستاتو بگیرم نیاز دارم بریم طبیعت بریم مسافرت، نیاز دارم دستامو بکنم لای موهات، نیاز دارم بخندی و نگاهت کنم نیاز دارم نفست بکشم، نیازت دارم که بمونی برای همیشه.

محمدرضا#  

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مجردي؟

بله

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

خوب چه کمکی از ما برمیاد!!!!

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

چرا بدستش نمیاری؟

کاشکی میشد