2777
2789
عنوان

چاکرا ها

72 بازدید | 12 پست

سلام 🌱🌱

میخواستم چاکرا های بدنمو پاکسازی کنم به جز آجنا چون همینطوریشم از اجنه میترسم با اینکه ندیدمشون 😁😁

ولی دوست دارم بقیه رو پاکسازی کنم یه چند وقتی هست که انگیزه هیچ کاری ندارم از همه چیز متنفرم و زندگی برام پوچ شده دلمم میخواد خدا ازم راضی باشه خلاصه کسی هست که چاکراهاش بازه و اینکه اگه نخوام آجنا رو باز کنم بازم اجنه میبینم؟

این کارا اصلا درسته؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پاکسازی چاکرا ،چاکرا رو متعادل میکنه و قرار نیست موجودی و ببینی و نمیشه یه چاکرا رو پاکسازی کنید یه چاکرا رو نه باید از چاکرای ریشه شروع کنی هر چاکرا ۲هفته وقت بذاری و به ترتیب

میشه به نیت مادرشدنم یه صلوات بفرستی؟🤍🕊 درخواست دوستی آقایون🚫❌️

متعادل کن ، خیلی کم پیدا میشن اونایی که متعادل چاکراهاشون

خیلییییییی ترسوامم اصلا دلم نمیخواد جن ببینم از تنهایی بودن تو خونه یا هرجا هم میترسم وقتی بچه بودم خیلی منو از جن و روح ترسوندن و .... خلاصه اصلاااا نمیخوام چیزای ماورایی ببینم ، فقط یه ۲ سالی میشه دیگه هیچ انگیزه ای ندارم و حوصله یاد گرفتن مهارت جدید و درس خوندن و بیرون رفتن و ..... ندارم حتی چند بار به خودکشی فک کردم (واقعا تحت فشار بودم و هنوزم هستم ولی کمتر)و واقعا میخوام که نتیجه همه چاکراها یعنی فعال شدن انرژی و خلاقیت و دوست داشتن بقیه و...ببینم

سلام چجوری پاکسازی میکنی چاکراه هارو؟

🧘 مدیتیشن (۵ دقیقه) هر روز انجام میدم

فعلا دارم روی چاکرا ریشه کار میکنم

اینجوری که روی زمین میشینی ترجیحا روی زمین خاکی بشین بعد حرف lam رو بگو و هی تکرار کن ذهنت رو خالی کن و فقط تصور کن که یکم پایین تر از شکمت یه نور قرمز وجود داره و هی بزرگتر میشه تا اینکه کل بدنت رو میگیره و بعد از مدیتیشن به خودت جملات پر انرژی بگو مثلا من خیلی قوی و خوشحالم

همینا

🧘 مدیتیشن (۵ دقیقه) هر روز انجام میدم فعلا دارم روی چاکرا ریشه کار میکنم اینجوری که روی زمین میشینی ...

راستی تنفست هم باید منظم باشه از بینی هوای دم بگیر از دهن بازدم رو انجام بده