2777
2789
عنوان

فحاشی شوهر

274 بازدید | 18 پست

خونه خودمم توی این پنج سال حرف خوش شوهرم فحاشی و فوش هستت یه فوش های بدیی میده ک نمیتونم اینجا بگم،😭مدام یا ب مادرم یا ب خودم یا ب خواهرم حتی اگر بخاد ابراز علاقه کنه فوش میده بار ها خاستم بندازم برم اما ازدواج دومم هست و یه بار تو عقد جدا شدم و اینکه خونه بابام بدتر از خونه شوهرع برام اما دیگ این همه توهین و تحقیر از طرف شوهرمو نمیتونم تحمل کنم همش چند روزه فکر خود کشی ب سرم میزنع تروخدا کمکم کنید بچه هم ندارم 😭😭😭 هر بار ک میگم میرم میگ تو گداخونه بابات میخای بری کلفتی و بردگی کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا شبیه منی ولی اوضاع من بدتر از تو هست. شوهر من علاوه بر اینا خیانتم میکنه. و پدر مادرم ندارم و ...

خدا از این جور مردا نگذرع😭شوهرمن خیانت نمیکنه ولیی مدام فبلیما ناجور نگا میکنع با اینکه تو رابطه جنسی هیچی براش کم نزاشتم حتی توی پریودامم یع جور دیگ خاستشو براورده کردم هیچ پنهاهی تو ای دنیا ندارم😔

منم همینم،فقط گریه و تحمل

تو اوج جونیم روزع دع سال پیر تر میشم 😭همین الان صداش میزنم اروم ب جایی ک بگه جان میگ مرگ شغال چی وق وقی داری اخه اینم شد حرف بایه زن بخدا تو زندگی همیشه صدمو واسش گذاشتم اما گربه صفته هیچی ب چشمش نیومد

بهم بگین ک برم خونه بابام یه چند مدت بهتر میشه؟ و اینم میدونم ک عمرا بیاد دنبالم و من تو خونه بابامم روز خوش ندارم 😭😔 اگرم طلاق بگیرم بازم اجازع میدن مستقل باشم کاری و شغلی هم ندارم ک دستم تو جیب خودم باشع