2777
2789

انرژی درمانی

باید بگردی استاد پیدا کنی تو شهرت

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🟢 روشهای فعال کردن هورمون‌های شادی آور در بدن:

۱. آکسی‌توسین(هورمون عشق):

🔸 تعریف و تمجید از دیگران

🔸 ابراز محبت فیزیکی و عاطفی نسبت به دیگران(در آغوش گرفتن، محبت کلامی و..)

۲. سروتونین(هورمون رضایت و ضد افسردگی):

🔸 وقت گذراندن در طبیعت(کوهنوردی، طبیعت‌گردی و...)

🔸 انجام مدیتیشن و مراقبه

🔸 آفتاب گرفتن

🔸 ورزش کردن

۳. دوپامین(هورمون شادی‌آور):

🔸 به اتمام رساندن کارهای نیمه تمام

🔸 جشن گرفتن موفقیت‌های کوچک

🔸 گوش دادن به موسیقی 

🔸 خواب کافی و منظم

ببین انقدر افسرده هم که همش تو تختم حوصله و انگیزه هیچی رو ندارم

شکرگزاری قوی ترین داروی ضد افسردگی !

تحقیقات اخیر نشان داده حس "شکرگزاری" باعث تولید چشمگیر هورمونهای دوپامین و سروتونین در بدن میشود که هر دو کلید مبارزه با افسردگی هستند!

بیشتر توضیح میدی؟

اگه اینستا داری یه استادی میشناسم بهت آیدیشو میدم برو دایرکتش بپرس میخام افسردگیمو درمان کنم کاما توضیح میده

noor eshragh

پروفش موهاش کوتاهه پستاشم بیشتر درمورد ارتعاشات ذهنی

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

یعنی چی

پست قبلی گفتم