2777
2789
اهان کتاب رو خوندم تا نصف هاش اصلا خوشم نیومد، تو برنامه کتاب باز( اگه اشتباه نکنم اسم برنامه رو )مع ...

اون کتاب خوبشه 

کتاب بعدیش در مورد ی کنیزی که از خان افغان ی دختر حروم زاده داره و مثل جزامی ها در وسط بیابون زندگی می کنن 

خب با فقر و درد کشورش سوپر میلیاردر شد 

هر چند که من کتاب‌های خالد حسینی رو که به ۴۸ زبان هم ترجمه شده اصلا و ابدا دوست ندارم و ی افتضاح می ...

البته به سلیقه ادما هم ربط داره، کتاب ملت عشق رو خیلی تعریف کردن از یکی از دوستام قرض گرفتم و خوندم ولی نه تا اخرش ،خوشم نیومد 

⁦⁩⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی طولانی هست اوایل ادم خوشش میاد بعد نه، راجع به شمس و مولانا هست ، البته یه حالت داستان در داستا ...

می دونم در مورد شمس و مولاناست 

ولی چون یکی خونده بود داشت ب شمس و مولانا تهمت ....می زد دیدم ارزش خوندن نداره 

شمس و خصوصا مولانا برام تقدس دارن😉😘

می دونم در مورد شمس و مولاناست  ولی چون یکی خونده بود داشت ب شمس و مولانا تهمت ....می زد دیدم ...

بله دقیقا

خواستم پی دی اف کتاب اتوبوس شمیران رو اپلود کنم نشد، روی گوگل میتونین دانلود کنین خیلی نثر خوبی داره 

⁦⁩⁦
بله دقیقا خواستم پی دی اف کتاب اتوبوس شمیران رو اپلود کنم نشد، روی گوگل میتونین دانلود کنین خیلی نث ...

ببخشید گذری چشمم افتاد به این پست. شما با چه اجازه ای می خواستید پی دی اف کتابی رو بارگذاری کنید توی سایت؟ قانون کپی رایت رو قبول ندارین نه؟ اصلا میدونین چیه کپی رایت؟ 

انصافم خوب چیزیه

[QUOTE=327256429]ببخشید گذری چشمم افتاد به این پست. شما با چه اجازه ای می خواستید پی دی اف کتابی رو بارگذاری کنید توی ...[/Q

این کتاب روی گوگل همه جا موجوده برای دانلود حتی فایل صوتیش هم هست 

شما نمیخواهد حرص ما نویسنده جماعت رو بخورین

اگه نوشته هامون خونده نشن زحمتمون بی نتیجه است

⁦⁩⁦
[QUOTE=327256429]ببخشید گذری چشمم افتاد به این پست. شما با چه اجازه ای می خواستید پی دی اف کتابی رو ...

ضمنا قانون کپی رایت رو شما قبول دارین،مثلا میرین  یه نرم افزار کامپیوتر رو ازشرکت اصلیش میگیرین یا مثلا از همون نرم افزار فروشیها که قفلش رو شکستن میخرین؟ یا سایتهایی مثل بعضی کتابفروشیهای تو تهران یه فایل پی دی اف از امازون میخره و مدام از اون کپی میگیره و به امثال من و شما میفروشه.

پس چرا اونموقع چیزی نمیگین ؟ قانون کپی رایت شامل این کتاب میشه که همه جا پره؟

ضمنا برای کتاب هم نویسنده یا خودش فایل رو در اختیار دیگران میذاره یا ناشر 

⁦⁩⁦