2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

129 بازدید | 14 پست

الان دو روز هست شوهرم بد جور دلمو میشکنه ی بار پیام دادم مامانم تمام الویت منه .امروزم گفت دعا فقط دعای مادرم من بدبخت این همه زحمت کشیدم برای زندگیممم اخرش هم شده مادرش .اخه اینجوری نبود الان خیلی عوض شده اخلاقش چیکار کنم خیلی دلسرد شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی درباره مادرش گفت دعوا راه ننداز تو هم بگو آره درست میگی

شده هووویه من تصمیم داشتم با مادرش حرف بزنم بگم اگه میخوای پسرتو نسبت بهم سرد کنی و جای منو بگیری بهم بگو من از زندگیش برم 

شده هووویه من تصمیم داشتم با مادرش حرف بزنم بگم اگه میخوای پسرتو نسبت بهم سرد کنی و جای منو بگیری به ...

مادرشوهر منم همینه نمیدونم چرا اینقد حسوده، ولی من سازگاری میکنم شوهرم اخلاق خوب زیاد داره بالاخره گل بی خار خداست، 

باهم حرفمون شده خیلی دلم گرفته،خیلی حس بدیه کاش هیچوقت ناراحتی وجود نداش اصلا، همسرتون همینطور بی م ...

نه من یکم حساس شده بودم اونم فهمید رو نقطه ضعفم انگشت گذاشت

مادرشوهر منم همینه نمیدونم چرا اینقد حسوده، ولی من سازگاری میکنم شوهرم اخلاق خوب زیاد داره بالاخره گ ...

چیکار میکنی .برای من این روزها اینقدر محبت میکنه ب پسرش ک حد نداره من اینجا شدم ی غریبه

چیکار میکنی .برای من این روزها اینقدر محبت میکنه ب پسرش ک حد نداره من اینجا شدم ی غریبه

هر روز بهش زنگ میزنه اگه بره بیرون حتما به شوهرم سر میزنه اگه خونه ما باشه شوهرم یه کمک کوچیک به من کنه فوری واکنش میده پول شوهرم رو واسه همه بچه هاش میخواد انگار عابربانکه اگه بفهمه یه چیز گرون گرفتم ناراحت میشه و خیلی چیزای دیگه