2777
2789
عنوان

تعرض 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6177 بازدید | 55 پست

۶ سال قبل رفته بودم در سوپری کوچه خلوت بود یهویی یه موتوری رد شد از کنارم بعد صدای موتور قطع شد همینطور داشتم میرفتم دیدم پسره دستشو گذاشت دو طرف پهلوهام صورتشو آورد جلو 😓😓😓اینقد جیغ زدم هیچکسم نبود پسره ترسید فرار کرد فحشش دادم پیاده شد بزنتم فرار کردم 

بعد ۶ سال هر وقت صدای موتور بشنوم یا صدای پا بشنوم پشت سرم خدا شاهده دوتا پاهام کامل بیحس میشه دستام شروع می‌کنه لرزیدن 

جای خلوت باشه تند تند برمی‌گردم پشت سرم نگاه میکنم صدای موتور بیاد میمیرم از ترس 

حلالش نمیکنم هیچ وقت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۶ سال قبل رفته بودم در سوپری کوچه خلوت بود یهویی یه موتوری رد شد از کنارم بعد صدای موتور قطع شد همین ...

چطور تحمل کردید واقعا سخته

چند سال پیش صبح زود رفتم نون بخرم 

یه مرد میانسال تو کوچمون بهم پیشنهاد داد برم سوار ماشینشم

تا جون داشتم دوییدم تا برسم خونه 

رنگ صورتم مثل کچ شد به مامانم گفتم دلداریم داد گفت فراموش کن

یه هفته حالم خراب بود

بعد یه هفته همراه مامانم بودم سر کوچه دوباره اون بیشرف دیدم به مامانم نشونش دادم مامانم فحش کشش کرد همسایه ها هم گرفتن کتکش زدن 

بیشرف سر کوچمونو مکان کرده بود زنا رو سوار ماشینش میکرد

چطور تحمل کردید واقعا سخته چند سال پیش صبح زود رفتم نون بخرم  یه مرد میانسال تو کوچمون بهم پی ...

خدا لعنتشون کنه خدا ازشون نگذره 

باورت نمیشه فقط کافیه یه صدای موتور پشت سرم بشنوم یا صدای پا 😣اصلا دست خودم نیست دوتا پاهام بیحس میشه 

به مامان و خواهرم گفتم ولی خب دیگه هیچ وقتم ندیدمش تو کوچمون 

چطور تحمل کردید واقعا سخته چند سال پیش صبح زود رفتم نون بخرم  یه مرد میانسال تو کوچمون بهم پی ...

پسرم ۱۵ سالشه همیشه بهش میگم هر جای دنیا که رفتی حرمت خانوما رو نگه دار 

میگم همون‌طور که به من یا خاله و عمه ت نگاه می‌کنی و حرمت میذاری حتما حتما برای بقیه دخترا هم چشمتو نگه دار وگرنه حلالت نمیکنم 😅😅😅😅

پسرم ۱۵ سالشه همیشه بهش میگم هر جای دنیا که رفتی حرمت خانوما رو نگه دار  میگم همون‌طور که به م ...

خوب میکنی پسر منم ۱۵ سالشه

سعی میکنم بهش چیزای خوب یادش بدم 

مثل احترام و توجه به زن چیزای که باباش نداره و نمیدونه به پسرم گوشزد میکنم

اونم میگه مامان من هیچ وقت مثل بابا نمیشم دل زنمو نمیشکونم

خوب میکنی پسر منم ۱۵ سالشه سعی میکنم بهش چیزای خوب یادش بدم  مثل احترام و توجه به زن چیزای که ...

ای خدا عزیزممممم 😍😍😍زنده باشه الهی که خیرشو ببینی مرد کوچیکتو 🥰

وظیفمونه این چیزا رو بهشون یاد بدیم الهی که همشون عاقبت بخیر بشن و باعث سربلندی و افتخارمون 😍