setare_soheil80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1845 عنوان ارزانکده برشکا 804 بازدید | 8 پست دوستان کسی تا حالا از این کانال تلگرام خرید کرده ؟ یکی از کانال های حامی پرو..کسی تلگرامه. قیمت ها و اشانتیون هاش خیلی خوبه و متنوع .. خواستم یه چیزی سفارش بدم ترسیدم کلاهبر..دار باشن، ممنون میشم اگه خرید کردین بگین 1402/11/16 | 16:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 عزیزم خرید کردی؟؟؟راست بود؟؟منم میخوام بخرم تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
setare_soheil80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1845 عزیزم خرید کردی؟؟؟ راست بود؟؟ منم میخوام بخرم نه عزیزم دیدم قبلا تو نی نی سایت تاپیک زدن که دروغه و فلان دیگه الله اعلم منم نخریدم
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 نه عزیزم دیدم قبلا تو نی نی سایت تاپیک زدن که دروغه و فلان دیگه الله اعلم منم ن ... عههههمن همین الان پیام دادم بهشون ک سفارش بدمدیدی لباسای لی بچه ۲۰۰ گذاشته نوشته اشانتیون هم ست کیف و کفش..آدم وسوسه میشه تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
setare_soheil80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1845 عهههه من همین الان پیام دادم بهشون ک سفارش بدم دیدی لباسای لی بچه ۲۰۰ گذاشته نوشته اشانتیون هم ست ... وای دقیقا 😂خواستم با یه اکانت فیک سر به سرشون بزارم بگم چرا هزینه رو واریز کردم بلاکم کردید بینم عکس العملشون چیه 🤣
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 وای دقیقا 😂 خواستم با یه اکانت فیک سر به سرشون بزارم بگم چرا هزینه رو واریز کردم بلاکم کردید ... چ خوب فکریایکاش میکردی الان تکلیفمون معلوم بود😂آخه لباساشم خیلی خوشگله مثلا ست لی ۲۰۰ تومن اشانتیونش هم یه ست کیف و کفش🤣 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
setare_soheil80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1845 چ خوب فکری ایکاش میکردی الان تکلیفمون معلوم بود😂 آخه لباساشم خیلی خوشگله مثلا ست لی ۲۰۰ تومن اشان ... 🤣🤣
setare_soheil80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 1845 عزیز سفارش دادین واگعی یاکیکه؟!😂😢 نه عزیزم سفارش ندادم ولی سرچ کردم تو نی نی سایت یه سری تاپیک گفته بودن که کلاهبرداریع