2777
2789
عنوان

ارزانکده برشکا

804 بازدید | 8 پست

دوستان کسی تا حالا از این کانال تلگرام خرید کرده ؟ 

یکی از کانال های حامی پرو..کسی تلگرامه. قیمت ها و اشانتیون هاش خیلی خوبه و متنوع .. خواستم یه چیزی سفارش بدم ترسیدم کلاهبر..دار باشن، ممنون میشم اگه خرید کردین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم  دیدم قبلا تو نی نی سایت تاپیک زدن که دروغه و فلان  دیگه الله اعلم  منم ن ...

عهههه

من همین الان پیام دادم بهشون ک سفارش بدم

دیدی لباسای لی بچه ۲۰۰ گذاشته نوشته اشانتیون هم ست کیف و کفش..آدم وسوسه میشه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
عهههه من همین الان پیام دادم بهشون ک سفارش بدم دیدی لباسای لی بچه ۲۰۰ گذاشته نوشته اشانتیون هم ست ...

وای دقیقا 😂

خواستم با یه اکانت فیک سر به سرشون بزارم بگم چرا هزینه رو واریز کردم بلاکم کردید 

بینم عکس العملشون چیه 🤣

وای دقیقا 😂 خواستم با یه اکانت فیک سر به سرشون بزارم بگم چرا هزینه رو واریز کردم بلاکم کردید  ...

چ خوب فکری

ایکاش میکردی الان تکلیفمون معلوم بود😂

آخه لباساشم خیلی خوشگله مثلا ست لی ۲۰۰ تومن اشانتیونش هم یه ست کیف و کفش🤣

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم