2777
2789
عنوان

دردسرهای کار

114 بازدید | 12 پست

امروز رفتم سرکار وسط کار بود که متوجه شدم رئیس کارمون یه گوشه ای قایم شده و داشت منو زیر نظر می گرفت  می خواست مچ منو بگیره بعد باصدای بلند گفت چرا خوب کار نمی کنی و از این حرفا...

منم بهش گفتم اصلا این کار شما درست نیس.واقعا چرا بعضی ها این طور با آدم رفتار می کنن.؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تو کار پیش میاد هد یا سرپرستت بهت انتقاد کنه باید با حفظ حریم شخصیت انتقاد پذیر باشی طبیعیه&nbs ...

هر انسانی حرمت و عزت نفسی داره و این کار از چارچوب شخصیتی و انسانی خارجه

مجرد ک بودم تو یه فروشگاه کار میکردم از سر ناچاری یه روز صاحب فروشگاه چون یک دیقه نشستم.رو صندلی ک یکم خستگیم در ره جلو کلی مشتری هرچی از دهنش دراومد بهم گفت اونروز پشت قفسه ها کللللی گریه کردم و واگذار کردم ب خدا و چن هفته بعد دیگ نرفتم شنیدم بعدا ک دوس دختر داشته زنش فهمیده بی ابروش کرده تو کل فامیل و محله 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

هر انسانی حرمت و عزت نفسی داره و این کار از چارچوب شخصیتی و انسانی خارجه

عزیزم درسته ولی آدما رو نمیتونی تغییر بدی که محل کار با صد جور تایپ شخصیتی سر کار داریم بعضی وقتا باید کار خودتو بکنی ولی جواب ندی بحث نکنی 

عزیزم درسته ولی آدما رو نمیتونی تغییر بدی که محل کار با صد جور تایپ شخصیتی سر کار داریم بعضی وقتا با ...

بنظر شما این حرکت یک حرکت انسان با شعوری می تونه باشه

بنظر شما این حرکت یک حرکت انسان با شعوری می تونه باشه

نه عزیزم معلومه نیست ولی خیلی وقتا سر پرست رئیس کارفرما ماها بیشعورن و ما مجبوریم باهاشون کار کنیم یا حتی خیلی آدما تو جامعه 

نه عزیزم معلومه نیست ولی خیلی وقتا سر پرست رئیس کارفرما ماها بیشعورن و ما مجبوریم باهاشون کار کنیم ی ...

الان حتی وسواس پیدا کردم مثل دیونه ها همش گوشه ها رو نگاه میکنم که مبادا یکی مثل این ابله میخواد زیر نظرم بگیره

الان حتی وسواس پیدا کردم مثل دیونه ها همش گوشه ها رو نگاه میکنم که مبادا یکی مثل این ابله میخواد زیر ...

ببین تو مسیر شغلی همه یدونه رییس این مدلی به دستشون میخوره فقط سعی کن با حفظ مرز شخصیت بهانه دستش ندی