2777
2789
عنوان

گوشواره پسرونه

342 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها شماها دیدید گوش پسرها سوراخ کرده باشن و. چه نوع مدل. گوشواره  پسرونه هست  خواهشاً. فقط. اگه میدونید. بگید.  ممنونم از. راهنمایی  هاتون تشکر 

اره 

حلقه های ساده 

نگین 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلقه نقره. بهتره کوچک باشه  یا نگین میخی

حلقه خوشگل تر هست به نظرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببقشید گوشواره مگه برادخترانیست؟ اینم مدشد  چون تفاوت دخترو پسر فقط تواین بوددیگ؟ بخداسواله برا ...

خواهر. گلم. نه. جنسیت. مطرح نیست شما اتفاقا تاریخ. اگه. بخونی. اولین بار. استفاده. گوشواره از آقایان بوده نه. خانم ها. بعدها. به مرور.  خانم ها. استفاده. کردن لطفاً. مطالعه تاریخ. در این. مورد. داشته. باشی. جهت اطلاع 

خواهر. گلم. نه. جنسیت. مطرح نیست شما اتفاقا تاریخ. اگه. بخونی. اولین بار. استفاده. گوشواره از آقایان ...

عزیزم من واقعا قصد توهین نداشتم کلا ادمی نیستم ب کسی تیکه بندازم ودعواکنم بخدا سوال شد برام اخه همون تاریخی ک میگی فقط براافردادخاص گوشواره مینداختن ک گفتنش جالب نی  ن همه بعدمن میگم‌چون برادخترا عادیه فرداپسرت بزرگ‌شد نگه ک چرااین کارو کردی میزاشتی من بزرگ میشدم خودم حق انتخاب داشتم 

عزیزم من واقعا قصد توهین نداشتم کلا ادمی نیستم ب کسی تیکه بندازم ودعواکنم بخدا سوال شد برام اخه همون ...

نه گلم من ناراحت. نشدم. از سوال. شما. برعکس. خیلی. هم. خوب. بود. فقط. شما. خواهشاً. همین. حالا. بزنید. گوگول. تاریخچه. استفاده. گوشواره. رو. بخوانید. اون. قسمت. بدی. که. شما. میگی. اره. هست. ولی. این. تو قرن. اخیر.  برای. مدتی. بوده. قبل. تر. اون. تاریخ.  بخوانید. ممنون. میشم. 

نه گلم من ناراحت. نشدم. از سوال. شما. برعکس. خیلی. هم. خوب. بود. فقط. شما. خواهشاً. همین. حالا. بزنی ...

فداتشم عزیزم ک انقدر باشعورید❤️🙏باشه عزیزدلم حتما خداگل پسرتو برات حفظ کنه عزیزم🧿❤️