2777
2789
عنوان

گوشواره پسرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 22 پست
نه گلم من ناراحت. نشدم. از سوال. شما. برعکس. خیلی. هم. خوب. بود. فقط. شما. خواهشاً. همین. حالا. بزنی ...

آهان. این هم. یادم. آمد. از نظر. مذهبی. هم. کتاب. حلیله متقین. بزنید. خود. پیامبر.  ص به. دخترشون.  فرمودند. گوش. امام. حسن. و امام. حسین. سوراخ. کنند. کلا. از نظر. اسلام. هم. کوش.  پسر.  بچه. سوراخ. کردن. از. سنت ها. می‌باشد. این. هم. مطالعه. کنید.ممنون 

فداتشم عزیزم ک انقدر باشعورید❤️🙏باشه عزیزدلم حتما خداگل پسرتو برات حفظ کنه عزیزم🧿❤️

خوبی. از خودت.خواهر. گلم بازم. شرمنده.برای. شما. هم آرزوی. خوشبختی. دارم. و تشکر. از نظرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری کهه گوش سوراخ میکنه گوشواره میندازه به نظرت پسره؟

این ادم چطور میخواد تکیهگاه مناسب برای یک دختر باشه بهتره مرد و پسر مرد بودن خودشون نگه دارن و زن و دختر هم خانم بودنشون رو حفظ کنن.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
پسری کهه گوش سوراخ میکنه گوشواره میندازه به نظرت پسره؟ این ادم چطور میخواد تکیهگاه مناسب برای یک دخ ...

سلام. این. نظر. شماست ولی. از نظر. من. حس زیبایی. و زیبا. شدن به. هیچ. جنسیت. تعلق. نداره و این. که. تیکه گاه. هم. گفتی. ربطی. به. این. موضوع. ندارن. آخه  تو هر شغل. که. باشن ولی. زمان. استراحت. که. خونه. بیان باز. با حس. خودش. و هرچی. که. باهاش. راحت. باشه. استفاده. می‌کنه  البته. ما. ایرانی. ها. چون. هنوز. فرهنگ. اون. جا نیفتاده وگرنه. بازم. بیرون. جامعه. هم. هرلباس. یا هر زیور آلات. و. لباس. مربوط. به. شخص. هست.  اصل رفتار. و کردار. نشانه. شخصیت. آدمی. هست. نه. لباس. و. احیانا. چیزی که. سلیقه. طرف. باشه. نمی‌دونم. منظورم. فهمیدی.  یا نه. به هرحال. ممنون. هستم. که. نظرت. گفتی. موفق. باشی 

سلام. این. نظر. شماست ولی. از نظر. من. حس زیبایی. و زیبا. شدن به. هیچ. جنسیت. تعلق. نداره و این. که. ...

سلام خلاصه منظور چسبوندین به اینکه ایران یها عقب مونده هستن و..

خودتم موفق باشی

پیام قبلم رو چندبار با دقت بخون

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام. این. نظر. شماست ولی. از نظر. من. حس زیبایی. و زیبا. شدن به. هیچ. جنسیت. تعلق. نداره و این. که. ...

شما یه تحقیقی کنید از همجنسات بین با پسرای یکه شخصیت یا رفتار  دخترانه دارن  چه حسی بهشون دارن  مسخره بازی بزارن کنا ر و حس واقعشون رو به عنان یک تکیهگاه و به چشم همسر بگن

همانطور که یک دختر اگر مثل پسر باشه  به درد نمیخور یک پسر مثل دختر رفتا رکنه هم به درد نمیخوره.

خوب اگر اگر شما از شوهری خوشت میاد که گوشواره بندازه یا  مثل دخترا رفتا رکنه و زیرابرو هم برداره یا.... خوب خدا به خواست دلت برسونه و همچین شوهری نصیبت بشه  حال ببین برات دعا بود یا ضد دعا؟

شما یه تحقیقی کنید از همجنسات بین با پسرای یکه شخصیت یا رفتار  دخترانه دارن  چه حسی بهشون ...

سلام.خواهر. گلم ‌ببین. مسله خوش آمدن. من نیست. من. فقط گفتم. من. کاملا. شوهرم. رو از این. بابت. آزاد. میذارم. بدن. خودشه. و هرچه. دلش. بخواد ‌مثلاد گوشواره. بندازه یا النگو. و یا. هر چی. دیگه. ولی. خوب. در کنار. این. ها. باید. اون. وظاایف. شوهری. هم. آدا. کنه. و کارش. و یا. هر. واجبات. دیگه. که. یک. شوهر. باید. به. زنش. بده. انجام. بده. این. طور. نیست. که. مثلا. گوشواره. بندازه بگه. من. خانم. شدم. نه. من. منظورم. شخصیت. جنسیتی. آش. نیست. که. دلم. بخواد. شوهرم. دختر. بسه. یا ادای. اون ها. دربیاره نه. خواهر. گلم. فقط خیلی. ساده. از هر لباس. و. یا لوازم. دیگه. استفاده. کرد. نباید سرزنشش. کنم. همین.