2777
2789
عنوان

چی تو زندگیتون خیلی ازارتون میده؟؟؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 90 پست
جدی میگی؟؟؟؟ اصلا اذیت نمیشی ینی مگه میشه؟

اره 

نه اخه بابام از مامانم گوتاه تر بود مهم نبود برام

ولی واکنش خودش خیلی مسخره اس وقتی ملت نگاهمون میکنن😂😂میگه چرا همه ما رو نگاه میکنن دیگه بهش نگفتم بخاطر تفاوت قدیمونه که حس بدی پیدا نکنه😂

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

اصلا برات مهم نباشه به خدا ده سال بعد پشیمون میشی که چرا به خاطر این چیزای الکی از زندگیت لذت نبردی 

منم اوایل ازدواجم همش فکر میکردم از شوهرم خیلی سرتم شوهرم خیلی خوب و صبور و مهربان بود انقدررر خوبی داشت و بی عیب بود که به ظاهرش گیر میدادم ولی الان بعد ده سال تغییر کرده ازش دروغ شنیدم بد دهنی شنیدم آنقدر بهم بدی کرده که دیگه اون ظاهرش و اینا اصلا برام به چشم نمیاد ..هییییچ چیز مهتر از آرامش تو زندگی نیست فقط سالم باشین و شوهرت آروم باشه خوب باشه مورد اعتماد باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این سردرد کوفتی که بیست ساله درگیرشم خیلی اذیتم میکنه صبح تاشب و شب تا صبح سردرد دارم و الان هم نزدیکه دو ساله اختلال خواب هم پیدا کردم به خاطر همین سردرد تا دارو نخورم نمی تونم بخوابم زندگی عادی فراموشم شده دلم زندگی بدون درد  می خواد بدون دارو . مسافرت برم راحت غذاهایی که دوست دارم بخورم 

اینکه چرا یه عده حیوان آزاری میکنن 😞😠

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ازدواج اولم دقیقا همین منو آزار میداد اونموقع خیلی بچه بودم ، قدم ۱۷۵ هس ، بامردی ک ۱۰سانت ازم کوتاهتربود ازدواج کردم ، خیلی خیلی خیلی قد کوتاهش اذیتم میکرد، حسرت بودم کنار مرد قدبلند راه برم ، ازطرف دیگه اصلا اخلاق نداش اصلا ، ب هرحال بخاطر اخلاقش جداشدم ، ۱۸سال  ازدواج نکردم و مدام در پی پر کردن خلاهام ک یکیش همون درکنار مردقدبلندبود ، بودم ، و دراخر با مرد قدبلند ازدواج کردم که نه مال دنیا داره نه اخلاق فوق العاده چشم چران و هرز ولی خب قدش بلنده ، همین. اینو خاستم بگم خودت بشین دودوتا چارتاکن ، اگه چشم چران و هرز نیس اگه اخلاقای خوب داره ، یجور باخودت کنار بیا.

من این سردرد کوفتی که بیست ساله درگیرشم خیلی اذیتم میکنه صبح تاشب و شب تا صبح سردرد دارم و الان هم ن ...

عزیزم امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کامل به دست بیاری و هیچ وقت درد نکشی 

اصلا برات مهم نباشه به خدا ده سال بعد پشیمون میشی که چرا به خاطر این چیزای الکی از زندگیت لذت نبردی& ...

شوهرم عاشقمه خیلییییییییییییییی و اخلاقش خیلی خوبه ولی من کلا از اولش ادمی بودم کع ضعف ها و‌چیز های منفی رو بیشتر میدیدم و میبینم😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ازدواج اولم دقیقا همین منو آزار میداد اونموقع خیلی بچه بودم ، قدم ۱۷۵ هس ، بامردی ک ۱۰سانت ازم کوتاه ...

مرد فوق العاده ایه گاهی وقتا خداروشکر میکنم که خب قدش کوتاهتر نیس زیاد زیادم این ۳...۴ سانته مشخص نمیشه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

مرد فوق العاده ایه گاهی وقتا خداروشکر میکنم که خب قدش کوتاهتر نیس زیاد زیادم این ۳...۴ سانته مشخص نم ...

میدونم ما زنا دوس داریم کنار مرد قدبلند باشیم . دست خودمونم نیس. اما هر وقت اذیت شدی یاد من بیوفت ، ک اون چیزی ک تومیخای رو دارم اما متنفرم توخیابون باهش قدم بردارم ازبس خجالت زدم میکنه ازبس چشم چرانی و هیزبازی درمیاره و به خانما خیره میشه ، باچندنفر توفامیل بخاطراینکارش قطع رابطه کردم ، بسیار بسیار بسیار بیشتراز ظاهری  ک فکرشو بکنی آزاردهندس. باخیال راحت کنار مردی ک ازت کوتاهتره ولی پاکه و قابل اعتماد قدم بردار و از زندگیت لذت ببر . 

فدات عزیرم به خدا قسم هیچی مهم تر از سلامتی نیست کاش همه اینو بفهمن

دقیقا منم الان پسرم تب داره واسه همین بیدارم این موقع ها آدم می‌فهمه فقط سلامتی مهمه بقیه چیزایی که براس حرص میخوریم چقدر کوچیکن