2777
2789

من تفاوت قدیم با همسرم!!!

طوری که من سه سانتی ازش بلندترم شایدم بیشتر !!!

حرف های اطرافیان و اینکه خیلی وقتا نمیتونم کنارش وایسم یذره کفشم لژ داشته باشه بپوشم 😐

از این حس لعنتی متنفرم و اینکه ازدواجمم‌کاملا اجباری بود

همسرم مرد فوق العاده ایه ولی این حس ازارم میده 😭

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خب بیرون رفتنی پاشنه مخفی بپوشه اینجوری بهتره

ولی خب فامیل و اینا ک دیگه دیدنتون کنار هم

عزیزم زندگی رو به خودت تلخ نکن با این چیزا

کام خودتو تلخ نکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قدم ۱۷۶ نامزدم ۱۶۸

تو خیابون میریم همه نگامون میکنن برام مهم نیست چون مامانم و بابام هم دقیقا همین بودن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

چیزی که آزارم میده مسئله ی داداش هامه 

خیلی اذیتن بخاطر تربیت ناصحیح

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
من قدم ۱۷۶ نامزدم ۱۶۸ تو خیابون میریم همه نگامون میکنن برام مهم نیست چون مامانم و بابام هم دقیقا هم ...

جدی میگی؟؟؟؟ اصلا اذیت نمیشی ینی مگه میشه؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

فدای سرت 

همسر خوب می ارزه به این تفاوت قد 

اصلا کی گفته مردها حتما باید قد بلند تر باشند 

این مرز رو کی مشخص کرده  

حرف مردم همیشه هست 

از زندگی لذت ببر

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
خیلی ها مسخره میکنن اخه  

خودتو از لحاظ روحی قوی کن و پوست کلفت باش 

حرف اطرافیان مهم تر از زندگی مشترکته؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜