2777
2789
چه کاری مثلا؟  چهار روز حاضری بخورین از بیرون غذا بگیر ظرفم ولکن بزار شوهرت بشوره سرتو زیاد نبا ...

اره واقعا راستم میگی شوهرمم گف غذا حاضری میگیرم بچمم ماشالله خودش از پس خیلی از کاراش برمیاد 

خیلی دلم میخاد برم ولی روزی ک مادرم گف من نمیتونم بیام اصلا یه حس بدی گرفتم درسته عمل زیباییه ولی خب ...

ولکن خواهر حق داری ناراحت بشی ولی منصرف نشو روز ب روز گرونتر میشه زودتر برو تا عید خوشچل موچل بشی الان نگرانی ولی بعداز عمل خیلی حس خوبی داره من دوتا بچه شروشیطون پوشکی و شیرخشک بزرگی که خییییلی زلزله هس اما گذشت برا توام میگذره یکی دو روز شوهرت کمکت بکنه از اون فشار عمل کم بشع دیگه بعدش راحتتره تا وقتی گچ و تامپون بردارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی کس تر از من هیچ کس نبود ولی گذشت رفت منم خیلی نگران بودم ولی باور کن خدا کمک میکنه خبرم نمیشی&nbs ...

اره درست میگی چقدر حالم خوب شد باهات حرف زدم 

چرا همیشه باید همیشه وابسته دبگران بود 

بخدا ک دیگ زمونه اینقدر بد شده هیچکس برا هیچکس کاری نمیکنه 

ولی خدا خودش شاهده ک من برای مادرمو خواهرام همیشه و همه جا بودم مثل یه کوه 

منتی نیستا وقتی کمک میکنم حال خودم خوب میشه ولی هروقت ب کمک کسی نیاز داشتم نبودن

اره واقعا راستم میگی شوهرمم گف غذا حاضری میگیرم بچمم ماشالله خودش از پس خیلی از کاراش برمیاد 

خوب پس خدا خیرت بده نگران چی هستی نترس منم اینقدر نگران بودم ابجیم از شهرستان میخاس بیاد کمکم منصرف شد ولی عمل کزدم گفتم باز خوب شد بنده خدا این همه راه از زندگی نیوفتاد نیومد اخه کارمند بود باید مرخصی ام میگرفت

ولکن خواهر حق داری ناراحت بشی ولی منصرف نشو روز ب روز گرونتر میشه زودتر برو تا عید خوشچل موچل بشی ال ...

امیدوارم کردی حالا من چقدر سخت گرفته بودم بخودم😄

خوب پس خدا خیرت بده نگران چی هستی نترس منم اینقدر نگران بودم ابجیم از شهرستان میخاس بیاد کمکم منصرف ...

باز شما دلت گرمه راه دور بوده کارمند بوده منک دلم ازین گرفته خواهر کوچیکم ک تازه عروسه و نزدیکمه بروی خودشم نمیاره اون یکی خواهرمم دخترشو بهانه میکنه مامانمم باوجود اینک پیر نیس ماشالله پنجاه سالشه مبگ توان ندارم 

اره درست میگی چقدر حالم خوب شد باهات حرف زدم  چرا همیشه باید همیشه وابسته دبگران بود  بخ ...

قربونت عزیزم انشالله همیشه حالت خوب باشه پیشاپیش مبارکت باشه اصلا به این چیزا فکر نکن خودت از پسش بر میای به بعداز عمل فککن که قراره کلی خوشگلتر بشی...  منم مث خودتم به  خیلی ها خوبی کرذم ولی ازشون خیری ندیدم همیشه باید تو سختی دوست واقعی تو بشناسی بی خیال خدا شوهر تو نگه داره مطمئنم  خودتم میتونی احتیاجی نداری به کسی 

قربونت عزیزم انشالله همیشه حالت خوب باشه پیشاپیش مبارکت باشه اصلا به این چیزا فکر نکن خودت از پسش بر ...

دورت بگردم ک اینقدر خوب آرامش میدی بهم مرسی واقعا بابت حرفات خیلی آروم شدم 😘🌹

میخاستم با بغض بخوابم ابنقدر روم فشار بود ک گفتم تاپیک بزنم 

باز شما دلت گرمه راه دور بوده کارمند بوده منک دلم ازین گرفته خواهر کوچیکم ک تازه عروسه و نزدیکمه برو ...

نزدیکمم بودن چیزی عوض نمیشد میرم شهرستان یه آریشگاه بخام برم میمونم بچه مو چکار کنم ای خواهر دلت خوشه منم مث خودتم باید خودمون مستقل بودن یاد بگیریم  از پس خودمون بربیاییم والا واقعا کسی ب کسی رحم نمیکنه حتی خانواده خودت 

نزدیکمم بودن چیزی عوض نمیشد میرم شهرستان یه آریشگاه بخام برم میمونم بچه مو چکار کنم ای خواهر دلت خوش ...

الهی بگردم پس مث همیم 💔

میذونی چیه آدم خدا رو داشته باشه من خیلی جاها ک احساس تنهایی کردم خدا خودشو نشون داده قربونش برم

دورت بگردم ک اینقدر خوب آرامش میدی بهم مرسی واقعا بابت حرفات خیلی آروم شدم 😘🌹 میخاستم با بغض بخوا ...

خدا نکنه عزیزم فداتشم خوبی از خودته ـهمه چی درست میشه خدا نکنه با بغض بخوابی مگه خدا چکاره هست؟  خودش همه چی درست میکنه دلت بسپار ب خدا عزیزم

اره درست میگی 😭😭😭😭

عزیزم الهی شکر شوهرت کنارته یه گل پسر قشنگ داری سقفی بالا سرته تنت سلامت هست مریضی ام خوب میشه خدا درد بده درمانم میده تو خیلی خوشبختی شک نکن خدا رو شکر کن به روزها خوب فککن با همه مشکلاتی هم هست بازم خدا هواتو داره و همه ش حل میشه اصلا فکر منفی نکن گلم انرژی منفی خیلی بده گریه و بغضم نداریم فقط لبخند😘

عزیزم الهی شکر شوهرت کنارته یه گل پسر قشنگ داری سقفی بالا سرته تنت سلامت هست مریضی ام خوب میشه خدا د ...

برام دعاکن خیلی میترسم 🥲

مرسی مهربون انشالله صد مطابق انرژی مثبتت ب خودت و زندگیت برگرده❤️

پسرم خیلی شیطونه کسی نمیخادش انگار 🥲 میگن دوسش داریم ولی کسی دوس نداره بچم بره خونش چون خونشونو به ...

فدا سرش خیلی هم دلشون بخاد گل پسر بره خونه شون بعدم باباش هس احتیاجی نداره روزا تا از سرکار برگرده کارتون میبینه یا اسباب بازی و با گوشی بازی میکنه باباشم اومد باهم عشق حال میکنن و مامانی استراحت میکنه میگذره میره اینم یکی دوهفته نهایت