2777
2789
برام دعاکن خیلی میترسم 🥲 مرسی مهربون انشالله صد مطابق انرژی مثبتت ب خودت و زندگیت برگرده❤️

چشم گلم حتماااا ❤❤❤ اما هیچ ترسی نداره حال تو درک میکنم منم خیلی نگران بودم اما استرس و ترس ش از خودش خیلی بدتره اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست انشالله همیشه تنت سلامت و دلت خوش باشه عزیزم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم گلم حتماااا ❤❤❤ اما هیچ ترسی نداره حال تو درک میکنم منم خیلی نگران بودم اما استرس و ترس ش از خود ...

مرسی بانو انشالله شماهم همیشه خوش باشی و سلامت ❤️🌹

فک میکردم فقط من تنهام هستن افرادی مث من هعی خیلی حس بدیه

من زایمانم سزارین بود.یکی نبود هیچکس نداشتم بچه خواهرم سه ماهه بود نگه میداشت که خواهرم اذیت نشه منم ۱۰ ردز بیمارستان بستری بود بچم یبار نیومد بعد ترخیص خودشو انداخت رو گوسفند قربونی بچم اخم و تخم به فلانی میدیم به فلانی نمیدیم مثلا رسم بود زن زایمان کرده بره خونه پدر مامانم ولم میکرد میرفت پیک‌نیک موقع ختنه پسرم گفتم همرام بیا استرس دارم رفت پیش بچه خواهرم 

حالام باردارم یه هفته کسی نبود بچم نگه داره برم آزمایشام بدم ولی خواهر زادم نگه می‌داشت مامانش بره مسافرت دو سه روزه 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
فک میکردم فقط من تنهام هستن افرادی مث من هعی خیلی حس بدیه من زایمانم سزارین بود.یکی نبود هیچکس نداش ...

مامان من زایمانم یود ولی بقیه مواقع تنهام مهمون تعداد بالا داشتم با بچه کوچیک هیچکس نمیومد کمکم و خیلی جاهای دیگ ولی عیب نداره زوری ک نیس بقول دوستمون نباید رو کسی حساب باز کرد 

مامان من زایمانم یود ولی بقیه مواقع تنهام مهمون تعداد بالا داشتم با بچه کوچیک هیچکس نمیومد کمکم و خی ...

اوایل ناراحت بودم ولی دیگه سعی کردم از کسی انتظاری نداشته باشم ولی میدونی چیه 

با این رفتارا مامانم خیلی متوقعه جرات ندارم برم مسافرت میخواد باهام باشه میخوام لباس بخرم میگه لباس ندارم میرم آرایشگاه میاد میرم فیشیال میاد خواستم برم ساکشن غبغب میگفت بجای اینکار منو ببر دکتر 

وقتی اون کاری نمیکنه نباید انتظار کمک از منم داشته باشه 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
اوایل ناراحت بودم ولی دیگه سعی کردم از کسی انتظاری نداشته باشم ولی میدونی چیه  با این رفتارا م ...

افرین اخرشم میدونی چی میشه تو میشی دختر بده بقیه خوبن

افرین اخرشم میدونی چی میشه تو میشی دختر بده بقیه خوبن

دقیقا😆😆🤣🤣