2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونام نمیان😔💔

پس دماغت خوبه ولش کن کلا🤧🤧🤧

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

شب اول دوم یکم سخت هست شوهرت کمکت باشه سختی نداره کلا یه هفته ده روز باید استراحت کنی برا من دو روزم ...

اخه یه پسر سه ساله دارم فک میکردم مامانم میاد پیشم ولی گف نمیام اصلا باورم نمیشه چون فک میکردم خیلی مهربونه منم بچشم خب ولی متوجه شدم براش هیچ اهمیتی ندارم😊

اونام نمیان😔💔

ببیخیال شوهرت هست برو عمل کن فقط نباید سرتو زیاد خم کنی و چیز سنگین بغل کنی تا ده روز بعدش گچ شو باز میکنه راحت میشی اذیت شدن نداره زیاد . شوهرتم کمکت میده برو 

من مامانم همه شهرستان بودن هیچ کسی نداشتم کمکم شوهرمم شب میومد خونه اونجوری که فکر میکنی نیست میگذره ...

واقعا؟

یعنی استراحت مطلق نیس ک اگ کارامو بکنم دماغم خراب بشه؟

اخه یه پسر سه ساله دارم فک میکردم مامانم میاد پیشم ولی گف نمیام اصلا باورم نمیشه چون فک میکردم خیلی ...

بچه پیشش نمیمونه؟  بعدم میگه نمیام بری عمل کنی میاد مطمئن باش میخاد منصرفت کنه میگه نمیام 

میگم شب اول اینقدر آوردم بالا سردرد بودم دو سه روز سخته تل وقتی تامپون داری اذیتی در بیاره راحت میشی ...

الهی بگردم 

نمیدونم شاید کسی پیدا بشه روزانع به مبلغی بدم بیاد پیشم 😞

😂😂😂😂 شایدم آره  والا آدم بی کس چ ب عمل بینی

اخی دور از جون 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

واقعا؟ یعنی استراحت مطلق نیس ک اگ کارامو بکنم دماغم خراب بشه؟

چه کاری مثلا؟  چهار روز حاضری بخورین از بیرون غذا بگیر ظرفم ولکن بزار شوهرت بشوره سرتو زیاد نباید جم کنی استراحت مطلق نداره میتونی راه بری من پوشک عوض میکردم حتی بچم مینداختم رو پام خودمم دراز میکشیدم خواب بره تا چشم بهم بزنی میگذره

ببیخیال شوهرت هست برو عمل کن فقط نباید سرتو زیاد خم کنی و چیز سنگین بغل کنی تا ده روز بعدش گچ شو باز ...

خیلی دلم میخاد برم ولی روزی ک مادرم گف من نمیتونم بیام اصلا یه حس بدی گرفتم درسته عمل زیباییه ولی خب عمله دیگ چطور دلش اومد بگ نمیام 

اصلا انگار برا کسی مهم نیستم گاهی خیلی بغضم میگیره

بچه پیشش نمیمونه؟  بعدم میگه نمیام بری عمل کنی میاد مطمئن باش میخاد منصرفت کنه میگه نمیام

پسرم خیلی شیطونه کسی نمیخادش انگار 🥲

میگن دوسش داریم ولی کسی دوس نداره بچم بره خونش چون خونشونو بهم میریزه