بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ابن سینا تقریبا بهم گفتن ۳۵میلیون ولی بستگی داره مشکلت چی باشه فک کنم تا ۶۰ اینا میشه هزینه
یاخدا ۶۰میرم خصوصی، من مشکل ناباروری ندارم یه سقط داشتم ،دخترم توسن ۵ سالگی فوت شد بخاطرمشکل قلبی دکترژنتیک ای وی اف پیشنهادداد گفت پی جی دی میکنن جنین سالم وانتقال میدن
من تو گروه بارداری و اینام دوستام میرن امسال با آزمایش و پانکچر و تشکیل پرونده و انتقال حدود ۱۵ در نظر بگیر البته اگه فقط پانکچر و انتقال رو بخوای حساب کنی زیر ۱۰ تومن درمیاد
انشالله که به سلامتی باردارمیشید ببخشید چ ازمایش میگیرن تقریبا مراحلش خیلی طول میکشه
من چون آزمایش هورمونی اینا خیلی وقت بود داده بودم بازم انجام دادم یه آزمایش سلامت عمومی ،یه تست پاپ اسمیر ،یه آزمایش هورمونی که معمولا از ۱تا ۳پریود انجام میشه با یه سونو گرافی شکمی و واژینال برا من بود انجام دادم گفت برو مشاور عفونی اونم باید برم برا همسرمم سونو گرافی با آزمایش
مشکلتون دقیقا چیه؟ منم باید این ازمایشاروبدم ،انقدرسردخترم آواره بیمارستان بودم حالم بدمیشه
من تنبلی تخمدان دارم تو ابن سینا مشخص شد که همسرم مشکل داره که دکترای قبلی خدا ازشون نگذره نمیگفتن نمیدونم به همه میگن یا نه ولی اول میری مشاوره تمام آزمایشاتت رو ببر با خودت خودشون میگن چه آزمایش های باید بدی این مرکز خصوصی هست تو کرج دولتیش هست فک کنم