2777
2789
ببخشید پانکچریعنی چی؟ پروسه ش چقدرزمان میبره

بستگی به بدن خودت داره در حالت عادی امروز پانکچر بشی ممکنه دو سه روز بعدش برات انتقال بدن ممکنه دو تا سه ماه بعدش انتقال بدن

اگه آزمایشا مشکل داشته باشه اول مشکل رو درمان می کنن بعد می برنت تو سیکل آی وی اف

پانکچر همون عمل تخمک کشی هست که با بیهوشیه

در کل اکه برین تو سیکل برو بیا زیاد دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان دارم تو ابن سینا مشخص شد که همسرم مشکل داره که دکترای قبلی خدا ازشون نگذره نمیگفتن ن ...

سینا نمیدونی چ بیمه ای روپوشش میده من کرجم تهران به مادوره رفت وامدمشکله برام

سینا نمیدونی چ بیمه ای روپوشش میده من کرجم تهران به مادوره رفت وامدمشکله برام

همون برو کرج دولتی هم هست سرچ کن کجاست تو کرج برو تو این خصوصیه فقط نیروهای مصلح ولی به من گفتن نامه میدین براتون از بیمه بگیرین تامین اجتماعی هم ۱۰ میلیون اینا میده برا آی وی اف ولی اینو بگم من از محیط ابن سینا نمیدونم چرا استرس میگیرم احساس خفگی نا امیدی دارم اصلا روزایی که قراره برم اونجا خیلی حالم بده

خدایا تا کی ...
همون برو کرج دولتی هم هست سرچ کن کجاست تو کرج برو تو این خصوصیه فقط نیروهای مصلح ولی به من گفتن نامه ...

خصوصیه منظورتون کجاست ؟ من بیمه نیروهای مصلح مشکل هزینه م دارم ۳۰میلیون فقط ژنتیک دادم