اینکه خدا عادله درش شکی نیس خیلی عدالت داره ولی صبرم زیاده ک خودمون بنده ها صبرمون کمه طاقت نداریم دوس داریم خدا زود حق طرفو بذاره کف دسش ک متاسفانه بعضی مواقع یکم طول میکشه ک دیگ شاید برا خودمون اصلا مهم نیس طرف شکست بخوره یا نه
من هرکی اذیتم کرد دلمو شکوند بیخود زجرم داد خذا بد زجرش داد و عذابشو کشید، ولی نمیدونم چرا حقمونو از زنداداشم نمیگیره خیلی تعجب میکنم همش میگم ای کاش خدا اینبارو فقط ب صدام گوش میکرد صدای شکسته شدن قلبمونو میشنیذ حقمونو از این بی شرف بی سروپا میگرفت درس عبرتی میشد برای همه ی ادمای بد
دراصل این قانون خداست و پاداش خوبی یا بدی رو میده یعنی خدا نمیاد بگه عه تو حلال کردی پس منم میبخشم نه!خدا خودش بر همه ی بدی ها و خوبی ها آگاهه
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
گلم اونی که باید میدید دیده که چقدر عذاب کشیدی به همون بسپر حلالش کن که خدا جای قشنگ تری برات بسازه مطمئن باش جواب حلال کردنتو میگیری و اونم جواب سختی هایی که به تو داده رو هیچ چیز بی جواب نمیمونه دیر یا زود یالاخره همه به سزای عملشون میرسن. خیلیا فک میکنن اون روز نمیرسه اما باور کن سریع با چشم بهم زدن همه به حقشون میزسن
مثلا ی نفر ب من ظلم کرد جوری ک همه آشنا و غریب بهشون ثابت شد اون بنده خدا ب من ظلم کرد و من روسفید شدم پیش همه ولی خدا حق منو بعد ده سال گرفت ک دیگ برام هیچ اهمیتی نداشت جالبه اون طرف هم از اون شکست زیاد ناراحت نشد و دو روزه با اون قضیه کنار اومد جالبه خودشون گفتن حق تو بود،چون دقیقا همون ظلمی ک درحقم شد ی چیزی شبیه اون اتفاق براش افتاد
خدا چ ما حلال کنیم چ نکنیم حق رو میگیره دراصل این قانون خداست و پاداش خوبی یا بدی رو میده یعنی خدا ...
ن خدا گفته حق الناس نمیبخشم مگر اینکه ببخشنش منم میبخشم،اگ این ببخشه خدا هم میبخشه ،ولی با این تفاوت ک ایشونم جایی گناهی داشته باشن خدا کوتا میاد،چون خدا گفته ببخشید تا بخشیده شوید نگفته ببخشید تا خودم انتقام بگیرم