2821
2789
عنوان

مادرشوهرم🙄

478 بازدید | 26 پست

من و شوهرم عقدیم

امروز مامانش زنگ زد گفت دخترم کوچولوس (۱۳ سالشه😐)نمیتونه کمک کنه

توهم عروسمی تو بیا کمکم تنها نمیتونم پرده هارو باز کنیم بدیم اتوشویی

منم گفتم باشه

بعد به نامزدم زنگ زدم گفتم مامان هیچین چیزی گفته

گف وظیفته بیا😑 خب ۴ تا خواهر برادرن حالا دوتاشون کوچیکن ۴_۶ سالشونه

شوهرم و خواهرشوهر دیگم ک بزرگن خب دخترش ۱۳ سالشه به من چ

بنظرتون چیکار کنم😑

برم یا ن

از رفتار نامزدمم اصلا خوشم نیومد😕

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

اصلا نرو ؛ یعنی چی وظیفته

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا مادرش چیز بدی نگفته از لحن خودش بدم اومد ک گفت وظیفته 😐

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

حالا که گفته برو ضایع نکن 

ولی بعدش خودت و بزن به کمردرد و بگو وای مردم 

یکم دست و پاچلفتی باشی بهت کار نمی دن 

ولی چون بزرگتره احترامش و نگه داره حالا رو زده اشکال نداره برو

نامزدت چندسالشه؟ 

مادرشوهرت مهد کودک زده، ماشاالله تا دقیقه ۹۰ تلاش کرده😁😁😁

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اگه العان بری نامزدت توهم بر میداره که تو وظیفه داریم کارای مادرشو انجام بدی، و به مرور میکنتت کلفت مادرش ، العان محترمانه جلوشو واسا تا جلوی ضررهای بعدی گرفته بشه، همین که میگه وظیفته، معلومه سطح شغورش چقذره 

2824
2823
2791
2779
2792