2777
2789

دخترمنم دل پیچه بد گرفته الان خابه خدارحم کنه بخدا 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من آلان تب و لرز دارم

اون علائم دیگم دارم

اسم ویروسه چیه

به اضافه آبریزش بینی  دارم میمیرم 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها من آلان تب و لرز دارم اون علائم دیگم دارم اسم ویروسه چیه به اضافه آبریزش بینی  دارم م ...

من تب لرز دارم فقط اسهالم با قرص گرفتم

دکتر احمق اصلا تبم چک نکرده بود 

چند روز اینطور بودی لرز هم داشتی

آره هم تب هم لرز عرق سرد هم می کردم،اوج حالت هاش ۵ الی ۶ روز بود ولی حتی هنوزم کمی مریضم با اینکه دو هفته از اوجش گذشته

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
آره هم تب هم لرز عرق سرد هم می کردم،اوج حالت هاش ۵ الی ۶ روز بود ولی حتی هنوزم کمی مریضم با اینکه دو ...

حالا من میرم سرم بزنم فایده نداره اینطور 

دوبار رفتم اورژانس فقط آمپول ویتامین دادن حتی تبم چک نکردن

آزیترومایسین داده دکترم فقط 

لرز دارم هنوز

حالا من میرم سرم بزنم فایده نداره اینطور  دوبار رفتم اورژانس فقط آمپول ویتامین دادن حتی تبم چک ...

سرم رو بزن چون فشار رو میاره پایین

ولی باید دوره اش هم بگذره و اینکه استراحت کن

اگر می تونی بخواب استراحت خیلی کمک میکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
حالا من میرم سرم بزنم فایده نداره اینطور  دوبار رفتم اورژانس فقط آمپول ویتامین دادن حتی تبم چک ...

به دخترمنم ازیترو مایسین داد با کیدی لاک و دمیترون ودی سیکلومین ...براابریزش بینی هم سیتریزین..خیلی ویروس بدیه