2777
2789

تقریبا ۲۰ روز پیش بود که حالش زیاد خوب نبود ازش پرسیدم گفت که خوبه و فقط خسته‌ست. منم اصرار نکردم و یه هفته گذشت دوباره مثل قبل شد...

بعد الان چند وقته بهش پیام میدم یه روز بعد جواب میده و درحالی که تویه پیامرسان دیگه آنلاینه و با اون یکی دوستش حرف میزنه ولی جواب منو دیر میده منم از دستش ناراحت بودم و بهش راجب این موضوع گفتم و گفت اینجوری نیست و تو مزاحمم نیستی پیامت رو ببینم جواب میدم و اینا بعد الان از اون یکی دوستش شنیدم که دوباره مثل اینکه حالش خوب نیست... و منه احمق با این کارم بدترش کردم 

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم هرکاری میکنم حالش خوب نمیشه 😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا 

حوصله داریا

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

وقتی می بینی یه دوستی احتیاج به این داره که تو حال خودش باشه و یه مدت تو فضای شخصی خودش باشه به طرف فشار نیار‌. 

فاصله بگیر یکم، خودش حالش خوب شد میاد سمتت

اگه نیومد هم که هیچ

ولی هیچ وقت سعی نکن رفتار بقیه رو کنترل کنی. فقط روی رفتار خودت تمرکز کن. ما مسئول کنش های بقیه نیستیم‌. فقط رو واکنش های خودمون کنترل داریم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وقتی می بینی یه دوستی احتیاج به این داره که تو حال خودش باشه و یه مدت تو فضای شخصی خودش باشه به طرف ...

میدونم ولی دوست دارم حالش رو خوب کنم

همیشه وقتی حالم بد بود دلداریم میداد و حالم رو خوب می‌کرد میخواستم منم حالش رو خوب کنم ولی متاسفانه به هیچکس نمیگه چشه!

میدونم ولی دوست دارم حالش رو خوب کنم همیشه وقتی حالم بد بود دلداریم میداد و حالم رو خوب می‌کرد میخو ...

خب این یعنی شما توجه نداری اون چه شیوه ای رو برای خوب کردن حال خودش می پسنده.

میخوای شیوه ای رو که خودت می پسندی بهش تحمیل کنی. این میشه دوستی خاله خرسه. میای لطف کنی می زنی کار رو خراب تر می کنی. وقتی دوستت نمیخواد حرف بزنه یعنی نمی خواد حرف بزنه. اینجوری راحت تره لابد. یا شاید دلش بخواد با یه دوست دیگه حرف بزنه در مورد مشکلاتش. یا کلا با هیچکس

شما به عنوان دوستش این رو نشون دادی که آماده ای که باهاش صحبت کنی "اگر" نیاز داشت. دیگه نمی تونی صحبت کردن رو به زور تو حلقش فرو کنی که!

فاصله رو حفظ کن. اگر بخواد خودش میاد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب این یعنی شما توجه نداری اون چه شیوه ای رو برای خوب کردن حال خودش می پسنده. میخوای شیوه ای رو که ...

منم به زور بهش نگفتم حرف بزنه کلا فقط یه بار بهش گفتم اگه چیزی بود بهم بگه هستم 

از این دارم حرص میخورم که حالش بده و هیچی نمیگه نه فقط به من به اون یکی دوستش هم هیچی نمیگه