2777
2789
عنوان

خواستگاری

302 بازدید | 14 پست

سلام‌دوستان خواستگار دارم و من کلا راستش رو بخواین اونقدر صدرصد راضی نیستم نه بخاطر شرایط بلکه مشکلات خاص خودم حالا نمیخوام درموردش صحبت کنم ولی گفتم بزار بیان ببینم‌چی میشه بلکه شاید من کلا صرف نظر کنم ازش کاملا چون نمیخوام بعدش حس پشیمونی داشته باشم...از اونور مادرم میگه خوبه تو شهر خودمون هستن و یه سری نکات مثبت گفتن ..حالا اگه جای من بودین چکار میکردین؟ از همون اول میگین نه یا میگید بزار بیان ببینم پسر رو؟

اینم شرایط👇
من ۲۲ سال و دانشجو و شاغل نیستم و وضع مالی متوسط و پسر ۲۷ سال ، فامیل درجه یک هستن، درسش رو تموم کرده لیسانس داره و شاغل نیس درحال حاضر دنبال کار هست خانواده‌اش میگن دنبال کار هست و خونه براش خریدن
پسره از نظر قیافه خیلی مورد پسند من نیس من از پسره خوشگلترم (نمیخوام پز بدم ولی واقعیت اینطوریه) 

حالا بذار بیان حرف بزن حرفا شو گوش بده بعد تصمیم بگیر 

من خیلی ناز کردم الان روزی نیست که خانوادم نزنن تو سرم که تو ترشیدی و فلان

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

حالا بذار بیان حرف بزن حرفا شو گوش بده بعد تصمیم بگیر  من خیلی ناز کردم الان روزی نیست که خانو ...

منم همینو میگم حداقل پشیمون نشم و اینکه ممکنه واقعا به هم نخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم بابت نداشتن شغل ردش میکردم 

خواهشاً هم نگید مگه تو میخوای با شغلش ازدواج کنی نه نمیخوام با شغلش ازدواج کنم اما دوست هم ندارم اون شخص پول از پدر و برادرش بگیره اونام ادمن خرج خودشون دارن شاید من نداشتم باز پس بدم چرا بیام جاریم رو با خودم دشمن کنم یا مادرشوهرم بدمو بگه 

زمان ثابت کرده همتونو...
من بودم بابت نداشتن شغل ردش میکردم  خواهشاً هم نگید مگه تو میخوای با شغلش ازدواج کنی نه نمیخوا ...

حق دارید منم همینو میگم مادرم میگه کار میکنه اول و اخر 

ولی گفتم بزار بیان چون فامیلن بلکه به توافق نرسیم حداقل فردا فامیلا هی نپرسن چرا دخترت راضی نشد و فلان و ..

حق دارید منم همینو میگم مادرم میگه کار میکنه اول و اخر  ولی گفتم بزار بیان چون فامیلن بلکه به ...

از اون بابت هم مادرتون راست میگه اما اینم باید در نظر گرفت ممکنه کار گیرش نیاد شمام برفرض نامزد بودید اونوقت نمیتونی نامزدی بهم بزنی به نظرم اومدن یه ایراد ازش بگیر رد کن 

زمان ثابت کرده همتونو...

من بودم رد میکردم شغل مهمه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

از اون بابت هم مادرتون راست میگه اما اینم باید در نظر گرفت ممکنه کار گیرش نیاد شمام برفرض نامزد بودی ...

دقیقا زدین تو خال ..شاید کار پیدا نکنه اونوقت چی ..نمیشه‌ همینجوری جدا شد.منم نگران این مسئله‌..گفتم بزار بیان همدیگرو ببینیم بلکه در واقعیت از من خوشش نیاد و ردش کنم

آدمی که کار نداره چطوری پا میشه میره خواستگاری:/

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
دقیقا زدین تو خال ..شاید کار پیدا نکنه اونوقت چی ..نمیشه‌ همینجوری جدا شد.منم نگران این مسئله‌..گفتم ...

ممکن هم هست خوشش بیاد اونوقت تو گیری بهانه جور کن برای بعدش که بتونی ردش کنی

زمان ثابت کرده همتونو...