2777
2789
عنوان

میشه بیاین بهتون نیاز دارم.

81 بازدید | 16 پست

من چندماه پیش بچم سقط شد خیییلی اذیت شدم الان چندماهه اقدامم .من همیشه تاجایی که تونستم برای همه دعا کردم.میشه در حقم خواهری کنید دعا کنین برام این ماه باردار باشم و سالم باشه و بمونه برام.دوست دارم جای قبلی برام پر بشه .هرروز کارم گریه اس.اخه بچه اولم بود اونجوری شد.همه ذوقم کور شد.خیلی نیاز به معجزه دارم تا حالم خوب شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات دعا میکنم عزیزم انشالله خدا هرچه زودتر یه نی نی خوشگل بهت بده

مرسی عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوام بهت بده.دعا کن برام بمونه و سالم باشه.دیگه تحمل ندارم بخوام دوباره از دست بدم

انشالله که باردار میشی و یه نی نی سالم و تُپلی دنیا میاری عزیزم دعات میکنم 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

انشالله بچه ات سالم بقل کنی...دختر خالم یروز دیر رفت بیمارستان بچه اش مرد...پسرشو مرده بدنیا آوردن....فکر کن چی کشیده....دوبار بچه آورد هر دو دخترن.خیلی سخته...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
مرسی عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوام بهت بده.دعا کن برام بمونه و سالم باشه.دیگه تحمل ندارم بخوام دو ...

قربونت برم اصلا نگران نباش هیچی نمیشه اصلا اصلا به هیچ چیز منفی فکر نکن مواظبت کن استراحت کن نگران هیچیم نباش 🤍🤍

من برات نذر کردم انشالله صحیحو سالم به دنیا میاد 

فقط خبرشو به منم بده🥹🤍

عزیز دلم متاسفم 

فکر خوب باعث میشه اتفاقای خوب بیافته 

دنیا به اخر نرسیده که یه بچه سقط شده 

نباید خودت  اذیت کنی که زود جای اونو پر کنی چرا؟چون یه سقط برابر یه زایمانه و بیشتر خون از دست میدی پس بجای گریه و خودخوری غذاهای سالم بخور و قرص های مکمل و ویتامین تا این بچت سالم و قوی تشکیل شه 

اگه فکر های بیهوده کنی باعث میشه بچت تو استرس تشکیل شه و این خیلی بده چون این استرس تو خون و نطفه بچت میمونه 

فقط نگران نباش خدای تو هست و میدونه چی برات لازمه