2777
2789
عنوان

چقدر واسه کرم پودرتون هزینه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 37 پست
خیلی خوبه؟

آره عالیه. به من ساخته.اصلش مال آمریکاست. به زور گیر میاد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نوبا یه تومن  اورال ۶۰۰  گابرینی ۱۷۰ سی سی فارماسی ۳۰۰

گابرینی واقعا خوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۰ خریدم تو اینترنت فیلم آموزیش ببین

اها ممنونم🤍 ولی من کانسلیر وکرم پودر و اینچیزا نمیزنم در حد پنکک یا بعضی وقتا کریم پودر معمولی 

کانتور کنم ضایع نمیشه یعنی پیدا نمیشه ؟اخه تو کلیپای ارایشی کلی چیز میز میزنن

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

اها ممنونم🤍 ولی من کانسلیر وکرم پودر و اینچیزا نمیزنم در حد پنکک یا بعضی وقتا کریم پودر معمولی  ...

نه اصلا کلیپ ببین منم از رو کلیپ پیش میرم عالی میشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اورال گرفتم راضی بودم  بورژوا هم گرفتم راضی بودم  قیمت نمیدونم

اورال من یک پیجی دارم همیشه تعریف میکنه من زیاد از لوازم آرایشی سردرنمیارم ولی خیلی تعریف میکنه

خدایا دوستت دارم...

نه اصلا کلیپ ببین منم از رو کلیپ پیش میرم عالی میشم

میتونی لینک یکیشو بفرسی ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻