2777
2789

قبلا میدونستم اگه  از دونفر  زشتترم از سه نفر بهترم میگفتم شکر خدا راضیم..

بعداز زایمانم که هیکل و قیافه ام بهم ریخته و بعداز خیانت همسرم خیلی حالم بد شده ...

حس میکنم زشتم که این اتفاق افتاده حس خوبی ندارم..با اینکه شوهرم بارها گفته به سرم زیادی ...اما باور ندارم...میگم به چشم اون خوب نبودم که چشمش دنبال کسی دیگه میگشته..

خلاصه دارم آب میشم ...

یه روز میگم میرم عمل ...یه روز میگم برم پروتز کنم 

یه روز میگم باشگاه کافیه ...یه روز افسرده میشم و میگم طلاق بهترین راهه چون دیگه بااین مرد حالم خوب نمیشه..

چیکار کنم که آرامش بگیرم و به بچه هام هم آرامش بدم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
عزیزم تحصیلی و مالی خودتو بکش بالا و به همسرت بی توجه باش مرتیکه کور

تحصیلی و مالی اوکی هستم اما در حال حاضر باید به بچه هام برسم که اوضاع روحیم خرابه ...خدا لعنتش کنه که بدترین موقع بهم خیانت کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه آدم عادی هستی با یه بدن و چهره عادی ولی لعنت ب فضای مجازی ک علت اصلی خیانت مردا شده و خانوما هم از سر همین مجازی اعتقاد ب نفسشون پایین اومده 

کاشکی عمل جراحی هم نبود قبل این عملا من تو فامیلمون از همه خوشگلتر بودم الان من بدوم هیچ عمل و رسیدگی بقیه دخترامون عمل باشگاه پروتز کاشت خب اینا باعث میشه اعتماد به نفس پایین میاد تقصیر تو نیس 

باشگاه برو لباتو پروتز کن موهاتو کوتاه کن رنگ بزن ...

ورش کن دوزانه تو خونه رژیم درست حسابی بگیر بوتاکس کن توکل کن بخدا اول از همه 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

چرا خيانت يه خيانتكار رو به خودت برميگردوني ؟ اونه كه مشكل داشته ، اونه كه معني تعهد و احترام به همسر رو نميدونسته ، نشونه ي بدي شما نيست اصلا ، باشگاه برو رو خودت كار كن براي سلامتي خودت نه كس ديگه ، مگه بچه فقط مال شما بود ؟ بچه ي اونه ، بي ظرفيت و خيانتكار بوده شما به خودت نگير 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
تو یه آدم عادی هستی با یه بدن و چهره عادی ولی لعنت ب فضای مجازی ک علت اصلی خیانت مردا شده و خانوما ه ...

خوشگل ترین عضو صورتم لبمه...فقط از بس گریه کردم و نخوابیدم چشمام گود افتاده و لاغر شده صورتم ...حس بدی گرفتماصلا به خاطر فضای مجازی نیست به خاطر خیانت احمقانه ی شوهرمه

خوشگل ترین عضو صورتم لبمه...فقط از بس گریه کردم و نخوابیدم چشمام گود افتاده و لاغر شده صورتم ...حس ب ...

خیانتش در چه خد بوده؟ پشیمونه؟

مشکل از ذاته اونه ن تو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حوری بهشتی هم باشی آدم خائن خیانت می‌کنه 

خیلی ازادمایی که دیدم خیانت کردن زنای خیلی زیبایی داشتن 

مرد بخواد خیانت کنه ربطی به خوشگلی وزشتیه خانمش نداره 

الکی خودت رو گول نزن توایراد نداری کردن ایراد داره خانم

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
ورش کن دوزانه تو خونه رژیم درست حسابی بگیر بوتاکس کن توکل کن بخدا اول از همه 

میترسم سمت هر کاری برم میگم نکنه وضعیتم خرابتر بشه ...الان دارم اشک میریزم منی که چند ده  نفر خواستگارم بودم چون هم زیبایی به اندازه داشتم و هم آروم و نجیب و تحصیلکرده بودم الان حس زشتی دارم  ملاک مردها شده زنهایی که هزار جور خودشونو دستکاری میکنن.

خیانتش در چه خد بوده؟ پشیمونه؟ مشکل از ذاته اونه ن تو

در حد پیامک و تماس ...بایکی که خیلی زشته اما زیاد آرایش میکنه و باآرایش خودشو توی چشم انداخته ...خودش بازها خودشو نفرین کرده که من زنی به خوبی تو دارم من چرا همچین ظلمی کردم ...اما نمیتونم بپذیرم ..تا التماسم میکنه میبخشمش اما وقتی به زندگی عادی برمیگردیم حالم بد میشه

در حد پیامک و تماس ...بایکی که خیلی زشته اما زیاد آرایش میکنه و باآرایش خودشو توی چشم انداخته ...خود ...

برو تراپیست

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حوری بهشتی هم باشی آدم خائن خیانت می‌کنه  خیلی ازادمایی که دیدم خیانت کردن زنای خیلی زیبایی دا ...

همه ی اینارو میدونم و دلم بیقراره و حالم خرابه ..چجوری باید اعتماد به نفسمو به دست بیارم 

میترسم سمت هر کاری برم میگم نکنه وضعیتم خرابتر بشه ...الان دارم اشک میریزم منی که چند ده  نفر خ ...

نه اصلا زن داداشم بشکه بود رفت باشگاه خیار شد رژیم میگره تا الان رسیون به خودت اعتماد ره نفس میاره امتحان کن ضرر نداره 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان