2777
2789
عنوان

بحث مهم درباره مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 74 پست
یعنی میگین مهریه نباشه ؟ 

دقیقا تاپیک اول گفتم ولی پاک شد زمان پیامبر (ص) که ایشون این قانون رو گذاشتند واقعا لازم بود و هوشمندانه ترین کار بود ولی الان اصلا نیاز نیست د به بدهی مرد فقط تبدیل شده 

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

دارید شوخی میکنید  اولش اینکه دست کسی به کم نمیره اصلا  بعدشم وضعیت جامعه رو ببین و قیمت ...

بله چرا نشه من الان پدر و مادرم گفتن بر عهده خودته اگر پسر قدردان بود اگر مرد بود خدارو قبول داشت آدمی بود که زنشو اذیت نکنه وفادار بود و احترام به زن و بالاتر بودن حقوق زن تو یک سری چیز رو قبول داشت اصلا ازش مهریه نمیخوایم و بجاش یک سری تعهد های محضری به خواست خودم بده اما اگر نه مهریه باید باشه حتی کم به هر مقداری و من با توجه به مرد هایی که الان دارم میبینم میگم مهریه باید باشه اما اینا همش مربوط به دو شخصی هست که میخوان برن زیر یه سقف و من نظر خودم رو در رابطه با تاپیکتون گفتم کاری به بقیه ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اصل مهریه ب خاطر ارث هست و اینکه اولین چیزی ک از اموالش برمیدارن قبل عرق بچه هاش و پدر و مادرش مه ...

قانون رو اصلاح کنید ولی خیلی هم به نفع نیست چه دخلی به مرد ها داره که پول بدن اصلا برای چی بده چه کاری خانوم کرده اوه وقت دارید داخل همین تاپیک درباره همین که چرا باید مهریه باشه یکم صحبت کردم دوست داشتید بخونید قبل جواب دادن

دقیقا تاپیک اول گفتم ولی پاک شد زمان پیامبر (ص) که ایشون این قانون رو گذاشتند واقعا لازم بود و هوشمن ...

نه دیگه آقا وقتی بخواین سنتی باشه مهریه لازمه 

ولی یه مهریه معقول نه اینکه هر چی بیشتر بهتر 

یکم از دید خانم به این قضیه نگاه کنین 

قانون رو اصلاح کنید ولی خیلی هم به نفع نیست چه دخلی به مرد ها داره که پول بدن اصلا برای چی بده چه کا ...

شما نگیر ولی نمیتونی بگی خوب نیست چون الان نه وقت دارم نه حوصله و الا مهریه تو این شرایط ما بودنش مهمه و اشتباهه نداشتنش ،،❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما مجردی و ناشناخته از زندگی و از مردا و چالش های زندگی و الا منم قبل ازدواج از این شعار ها میدادم ...

من مجرد هستم ولی اصلا دلیل نیست که خودم رو بدهکار کنم چندین میلیارد وقتی زندگیم با کمتر از میلیون میگذره این مثل احمقی این قانون مهریه رو به هر زنی بگی ازش حمایت میکنه چون همش نفعه گفتم اصلا چرا باید مرد پول بده 

بله چرا نشه من الان پدر و مادرم گفتن بر عهده خودته اگر پسر قدردان بود اگر مرد بود خدارو قبول داشت آد ...

نگاه کنید ایران رو که این قانون هست جدا کنید یه دنیا با 8 میلیارد منهای 90 میلیون ایرانی این قانون رو ندارن و خوش هستند مشکلی هم ندارن ولی این یعنی چی مرد برای خوب بودن باید چک بده آره شما اگه بده قبول نکن یکبار این حرفتون رو بخون و اینکه مرد های ایرانی هنوز خیلی بهتر از بقیه مردها هستند از همه نظر

من مجرد هستم ولی اصلا دلیل نیست که خودم رو بدهکار کنم چندین میلیارد وقتی زندگیم با کمتر از میلیون می ...

بعدا میفهمی چرا...این سوال رو یک مرد میکنه تو کله ی زن ،قبل جواب دادن براین سوال بگو چرا زن تمکین نکنه نفقه بهش نمی‌رسه ؟! قبلش بگو چرا حضانت با پدره؟!قبلش بگو چرا مرد در صورت عدم تمیکنغ یا ناتوانی زن در بارداری‌ میتونه زن بگیره ؟! بگو چرا ارث دختر نصف ارث پسره ؟! بگو چرا حق عمل حق خروج کشور حق تحصیل حق اشتغال و حق یارانه زن با مرده ؟! همه اینا ب علاوه ی کلی دلیل دیگه ک مهریه برای جبرانش هیچه با این راه در رو ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه دیگه آقا وقتی بخواین سنتی باشه مهریه لازمه  ولی یه مهریه معقول نه اینکه هر چی بیشتر بهتر&nb ...

من از هر دو دید دارم نگاه میکنم و بعدشم من اصلا کاری به این کلمات سنتی و مدرن ندارم ازدواج یه جوره تمام منم اینجوری که گفتم میخوام ازدواج کنم نه به نفع کار کنم که نفعی هم ندارم

شما نگیر ولی نمیتونی بگی خوب نیست چون الان نه وقت دارم نه حوصله و الا مهریه تو این شرایط ما بودنش مه ...

آره که مرد هرچی خانوم گفت بگه چشم به خاطر پول منم قاطع میگم لازم نیست 

نگاه کنید ایران رو که این قانون هست جدا کنید یه دنیا با 8 میلیارد منهای 90 میلیون ایرانی این قانون ر ...

همینکه خیلی قاطعانه الان گفتین مردهای ایرانی از همه نظر خیلی خوبن و نگاه خودشیفته گری و کمالگرایی دارین در صورتیکه هیچکس بی عیب و نقص نیست! کافیه برای اینکه مهریه باشه من دیگه هیچ بحثی نمیکنم 

بعدا میفهمی چرا...این سوال رو یک مرد میکنه تو کله ی زن ،قبل جواب دادن براین سوال بگو چرا زن تمکین نک ...

نگاه راحته تو بگو اصلا چرا باید نفقه بده رو راست میگم بهتون بر نخوره میخوام راحت حرفم رو بزنم اگه مشکل به جایی رسید که خانوم رفت به اصطلاح رفت که رفت زنه بره بعد مرد پول بده بهش خدایی از نظر یه سومین نفر بودن جنسیت نگاه کنید مسخره نیست پس ماهم میریم شما پول بدید تا زمان طلاق خیلی دیگه از این قانون ها برای باطل نشدن عقد هست آقا خانوم نتونست بچه بیار ما داخل زندگی شون نیستم ولی قصد  ازدواج داشتن قبلش با تفاهم طلاق بگیرن این خیلی سادست و تحصیل و خروج و... رو میتونید تغییر بدید نمیتونید راحت تر داخل محضر بنویسید من جواب دادم راحت حالا شما بگو؟ 

همینکه خیلی قاطعانه الان گفتین مردهای ایرانی از همه نظر خیلی خوبن و نگاه خودشیفته گری و کمالگرایی دا ...

من نگفتم بی نقص هست گفتم بهتره از بقیه مرد ها داخل فرهنگ ایران نجابت هست اونو گفتم شما اشتباه متوجه شدید و اینکه دلیل برای حرفتون ندارید حقیقتش

نگاه کنید من مشکلم دادن حق طلاق به شخص هست وگر نه مثلا حق طلاق برای هیچ کدوم نباشه و روند طلاق به طو ...

چه حرفایی میزنی؟

حق طلاق برای مرد در قانون هست، 

پس شما نمیتونی بگی برا هیچ کدوم نباشه، 

یه توجیه براتون میارم که تا تهش برین، اول اینکه مهریه در اسلام نشان صداق مرد به زن و نشان علاقه مرد به زن هس، کاری به این ندارم که در جامعه امروز خانوم ها برای تیر خلاص( طلاق و حق حضانت) ازش استفاده میکنن و دوم اینکه مهریه پشتوانه برای همسر هست،چرا که بعد از طلاق آقا راحت ازدواج می‌کنه اما خانوم قطعا شرایط مجدد مطلوب برای ازدواج کمتر براش پیش میاد ، پس باید بتونه مخارجش و تامین کنه، پس شما میتونی متناسب با شرایط خودت مسأله مهریه رو با میزان معقولانه مطرح کنید اما حذفش اصلا برا خانوما قابل پذیرش نیست، 

سوم اینکه یه خانوم باید جهیزیه بیاره ، مهریه و حق طلاق، حق حضانت ، حق بدون اجازه بیرون زدن از خونه شوهر و .... هم نگیره ، خب خواهر خودت با این شرایط ازدواج میکنه، 

در جامعه غرب که به زن ها مهریه تعلق نمیگیره، حق طلاق بین زن و مرد برابر، و هر دو از حق برابر برای حضانت و تقسیم اموال برخوردارند، 

اینکه خیلی از آقایون جدیدا مثل امثال شما اعتقاد دارن که زنها برای ازدواج باید قانون رو بزارن کنار و فقط باعشق و محبت زندگی کنن و زن بدون مهریه یا بخشیدن مهریش یا مهریه ناچیز و کم به شما مردا بله بده و زن عشق و علاقه اش رو به شما مردا نشون بده و ثابت کنه و زندگی کنه ولی شما آقایون کلی حق و حقوق دارین که ما خانومها نداریم، اینکه آقایون میگن باید خانومها با وفاداری، تعهد، عشق و محبت و بدون مهریه ازدواج و زندگی رو شروع کنن مثلا حق طلاق که مرد به راحتی و بدون علت هر زمان بخواد میتونه اقدام کنه و زنشو طلاق بده رو ما زنها نادیده بگیریم توجه نکنیم انکار وجود خارجی نداره.

خب شما مردا چرا به این مهریه توجه میکنید شما هم تصور کنید نیست و وجود خارجی نداره شما مردا هم قانون رو بزارید کنار اصلا همسرتون 1000سکه مهریه کرد به قول خودتون چه اهمیتی داره قانون رو بزارین کنار با عشق زندگی کنید مگه شما مردا نمیگید باید برای خانومها فقط عشق مهم باشه برای زندگی کردن شما مردا حق طلاق دارین، حق حضانت، حق خروج از منزل و کشور به اختیار و اراده خودتون هر وقت بخوائین، حتی مرد حق کشتن همسر در زمان زنا رو هم داره اعدام و حبس ابد هم نداره یا کشتن فرزند توسط پدر هم همینطور، حتی برای عمل و بستری در بیمارستان زن و فرزند امضای شوهر و پدر باید باشه و کلا زن اختیار جسم خودش و فرزندش رو هم نداره، اگر شهادت یک زن برابر با یک مرد میشد، لغو حق اجازه گرفتن صیغه و زن دوم برای مرد ،اعدام مرد درصورت کشتن فرزند درست مثل زنها، مجوز کشتن مرد درهنگام دیدن زنای شوهر دقیقا مثل خود مرد یا لغو کشتن زن توسط شوهر در همین شرایط، تمکین عام و خاص هم شامل مردا بشه یا از زنها سلب بشه.

خب با تمام این تفاصیل که اینهمه حق شامل شما مرداست شماها هم مهریه رو نادیده بگیرید و با عشق زندگی کنید حاضرید؟ یا تمام حق و حقوقی که دارید از خودتون سلب کنید و با عشق زندگی کنید حاضرید؟ اگر مهریه روهم بردارن زن دیگه هیچ اختیار و اراده ای از خودش نداره ، شما میتونید این حق و حقوق رو از خودتون سلب کنید یا همه رو به همسرتون بدین مهریه ندین حاضرید؟