2777
2789
عنوان

بحث مهم درباره مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 74 پست
میشه دلیل بگید ؟و راهنمایی کنید البته اگه دوست دارید؟  

چون بنظرم اگر مهریه نباشه مرد هر کاری که دوست داشته باشه میکنه و هر بحث و دعوای بزرگی که پیش بیاد به راحتی طلاق میگیرن و تعمیر زندگی درکار نیست میرن و یه زندگی جدید و شروع میکنن و در آخر این زن هست که اسم بیوه و... میاد رو اسمش و کلی چیز دیگه و مرد آنچنان توی جامعه ضربه نمیبینه و به سادگی میتونه باز هم ازدواج کنه

مرد یه سری حقوق داره که زن نداره و مهریه جبران این حقوق برای زن هست و هیچ چیز دیگه نمیتونه جبرانش کنه 

آقا شما یا میخوای مدل سنتی ازدواج کنی منظورم فرآیند آشنایی نیس یا اینکه مدل مدرن  اگه بخوای سن ...

من دقیقا نظرم مثل شماست همینو میگم من

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بنظرم اگر مهریه نباشه مرد هر کاری که دوست داشته باشه میکنه و هر بحث و دعوای بزرگی که پیش بیاد به ...

این چه جور تفکری هست اولش یکم خانوم ها داخل انتخاب سخت تر بگیرین و حتی اینم نباشه همین الانش بچه بازی که نیست و برای مرد هم اینقدر راحت نیست که میگید و اینکه چرا مرد با پول باید جبران کنه یه نگاه به تعداد مرد هایی که به خاطر این قانون مسخره زندان هستند بندازید 

قبل نظرتون هم بگم لطفا بهشون برچسب نزنید که فلان کارو کردن و اینکه مرد یه عمر تلاش کنه برای زن و زندگی بعدش زنه ناراحت شه بگه میخوام برم همه عمر مرد که خونه و ماشین باشه رو هم ببره تازه یا بدهکار بشه یا بره زندان 

هر موقع قوانین جامعه از اساس تغییر کرد و زن و مرد به مساوات از ارث و دیه سهم داشتن ، هر وقت موقعیت های شغلی و میزان حقوق برای زنان و مردان برابر بود و نگاه مردسالارانه و از بالا به پایین مردان به زنان در جامعه و خانواده تغییر کرد اون موقع بهتون حق میدم که مخالف داشتن مهریه برای خانم ها باشین.

هر موقع قوانین جامعه از اساس تغییر کرد و زن و مرد به مساوات از ارث و دیه سهم داشتن ، هر وقت موقعیت ه ...

ارث و دیه رو موافقم ولی شما باید یه تکون بخورید نه به خاطر این قوانین ما داخل دردسر بیفتیم و اینکه حقوق برابر و اون نگاه بالا به پایین هم تقریبا از بین رفته کسی کاری نداره به کسی 

این چه جور تفکری هست اولش یکم خانوم ها داخل انتخاب سخت تر بگیرین و حتی اینم نباشه همین الانش بچه باز ...

خب همه مثل هم نیستن 

من نگفتم مهریه باید سنگین باشه،گفتم باید باشه این یه چیزیه بین دو زوج هر چقدر که توان پسر باشه اما باید باشه

خوب منم اینو میگم و آمدم نظر خانوم هارو بپرسم که چیه و پذیرش جامعه رو؟ 

هر کس یه نظری داره اینجا به نتیجه نمی رسین مهریه بحثیه که باید دو طرف خودشون با هم به توافق برسن که چجوری باشه نظرات خیلی متفاوته معمولا  آقا فقط نفع خودشو در نظر میگیره خانم هم نفع خودشو ولی کسی که بخواد زندگی کنه آخرش بلاخره با هم به توافق میرسن 

خب همه مثل هم نیستن  من نگفتم مهریه باید سنگین باشه،گفتم باید باشه این یه چیزیه بین دو زوج هر ...

دارید شوخی میکنید 

اولش اینکه دست کسی به کم نمیره اصلا 

بعدشم وضعیت جامعه رو ببین و قیمت سکه رو کسی اندازه توان مهر میکنه جواب قاطعانه نه

و بعدشم مرد برچی باید پول بده زن چه خدماتی رسونده یا چیکار کرده داخل وضعیت الان که مقداری از خانوم ها اشتغال میکنن تحصیل هم همه کردن و بیشتر خانوم ها تا شوهر میکنن از کار انصراف میدن و مرد زو نوکر خودشون میدونن اگه پولی باشه باید به مرد بدن نه ازش بگیرن  

هر کس یه نظری داره اینجا به نتیجه نمی رسین مهریه بحثیه که باید دو طرف خودشون با هم به توافق برسن که ...

اصلا قضیه نفع نیست چه نفعی برای مرد داره کمترین حقوقش اینه که زن وقتی خواست بره همه چی زندگی مرد رو که با زحمت با دست آورده نبره این از ریشه مشکل داره چه نفع مردی

یعنی چی پرو هستند به نظرتون برعکس نیست شما دارید از این موضوع سواستفاده میکنید  با احترام  ...

خب اصل مهریه ب خاطر ارث هست و اینکه اولین چیزی ک از اموالش برمیدارن قبل عرق بچه هاش و پدر و مادرش مهریه زنه،پرو هستند چون قانون بیشتر ب نفع اوناست همین مهریه کلی راه در رو داره کجا میشه سو استفاده کرد تموم شد اون دوران 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما مجردی و ناشناخته از زندگی و از مردا و چالش های زندگی و الا منم قبل ازدواج از این شعار ها میدادم ولی الان می‌فهمم مهریه خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.