2777
2789
عنوان

بحث مهم درباره مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 74 پست
شما میتونید در ازای نگرفتن مهریه همه حقوق رو بگیرید ولی خودتون نمیخواید البته شما کلی قانون و عرف جا ...

ببخشید اگه به حساب کتابه پس همون آشپزی گردگیری منزل شستشو که بابتش آقا باید پول هزینه کنه تا خدماتی بیاره همسرش رایگان انجام میده؟؟؟ همون آقا بابت رحم اجاره باید ۵۰۰-۶۰۰میلیون با مبلغ ماهیانه مقرر به غریبه بده تا ۹ ماه بچه رو نگهداری و بدنیا بیارتش و همسرس رایگان بچه شوهرشو بدنیا میاره؟؟ در ضمن پدر ولی قانونی بچه اس ممنون میشم یه عده شعار ندن زنه بچه خودشو داره بدنیا میاره چون طبق قانون بچه برا پدرشه حتی میتونه خدای نکرده بلایبم سرش بیاره و مادر کاره ای نیس. مسئله اینه چون زن خونه پول نمیگیره و مفتی این خدماتو انجام میده به چشم نمیاد ولی مرد خونه باید خرج خورد و خوراک و لباس زود به چشم میاد در حالیکه جفتشون دارن هزینه میکنن زن با انجام رایگان این کارها کلی هزینه رو از جیب شوهرش صرفه جویی میکنه که به چشم هیچ احدالناسی نمیاد

حق طلاق به صورت پیش فرض با مردهوقتی مرد وکالت در طلاق یا همون حق طلاق رو به خانم میده، حق طلاق خود م ...

بله مورد اول رو میدونم

تنصیف اموال مال زمانی هست که خانوم شاغل باشه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اگه به حساب کتابه پس همون آشپزی گردگیری منزل شستشو که بابتش آقا باید پول هزینه کنه تا خدماتی ...

هیچ اجباری نیست در هیچ کدوم انتخابه

کار خونه وقتی خانوم شاغل باشه نصف نصف میشه

بارداری هم درسته برای هردو چالش ایجاد میکنه ولی بازم اختیاریه خیلی ها هستند قبل ازدواج میوه نمیخوایم بچه دار بشیم

شما میتونید در ازای نگرفتن مهریه همه حقوق رو بگیرید ولی خودتون نمیخواید البته شما کلی قانون و عرف جا ...

اگر مردی همه حقوق سلب شده خانم رو داد، تنصیف اموال هم انجام دادن، ارث و دیه زن و مرد هم برابر شد، اون وقت مهریه رو حذف میکنیم

تا اون روز روی اصلاح این موارد کار کنین

بله مورد اول رو میدونم تنصیف اموال مال زمانی هست که خانوم شاغل باشه

پس چطور میگین حق طلاق رو نباید داد؟

خانم خانه دار هم با فعالیتش، هزینه اشپزی و نظافت و بچه داری رو کم میکنه برای خانواده

بنابراین در دستاوردهای مالی خانواده سهیمه

اگر مردی همه حقوق سلب شده خانم رو داد، تنصیف اموال هم انجام دادن، ارث و دیه زن و مرد هم برابر شد، او ...

شما فقط منافع خانوم ها رو نبین

مشکل جامعه زنان هستند

والا ما مردا به ارثیه تا دیه و بقیه که میگین به نفع مرد هست چشم نداریم ولی اولین قدم برای برابری شاغل شدن همه زنان هست و شراکت کامل در زندگی مشترک هزار سال دیگه به خواست خودشون زنان قبول نمیکنن

پس چطور میگین حق طلاق رو نباید داد؟خانم خانه دار هم با فعالیتش، هزینه اشپزی و نظافت و بچه داری رو کم ...

من به حق طلاق کار ندارم و میگم به خانوم داده بشه

ولی تنصیف اموال باید هر دو شاغل باشن

من به حق طلاق کار ندارم و میگم به خانوم داده بشه ولی تنصیف اموال باید هر دو شاغل باشن

ایشون کار خانم تو خونه رو قبول نداره

ی خدمتکار رایگان برا خونش میخواد

به موقعش هم میگه مال خودم مال خودم ولی خانمم که شاغله مال اونم برا من😂

حق طلاق گفتی نمیدم عنوان تاپیک تا دیدی خانما خوب جوابتو دادن میگی با حق طلاق کاری ندارم

با این طرز فکر از ی خانم عاقل خواستگاری کنی جواب رد میشنوی

باور کن مردایی مثل شما که اهل دو دوتا چهارتان هیچ موقع رو آرامش ندیدن وگرنه مردی عاشق بشه از مالش که هیچ از خودشم میگذره بخاطر عشقش

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ایشون کار خانم تو خونه رو قبول ندارهی خدمتکار رایگان برا خونش میخوادبه موقعش هم میگه مال خودم مال خو ...

بحث عشق نیست بعدشم

برابری یعنی کار خونه هم نصف

بحث عشق نیست بعدشم برابری یعنی کار خونه هم نصف

یعنی خانمت به میل خودش کار خونه انتخاب کنه هیچ حقی از اموالی که شما طی مدت زندگی مشترک به دست میارید نداره؟

تنصیف اموال ربطی به شاغل بودن خانم نداره .به هر حال اون خانم خانه دار هم داره عمر و جوونی صرف اون زندگی میکنه

اما اگه خانم شاغل باشه شما سهم میبری از اموالش جالبه🫠

بحث عشق نیست ولی شما چون از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنی بازم تو عنوان تاپیک بحث عشق و عاشقی وسط کشیدی!

یعنی خانمت به میل خودش کار خونه انتخاب کنه هیچ حقی از اموالی که شما طی مدت زندگی مشترک به دست میارید ...

هر انتخابی تاوان داره یه خانوم با انتخاب خانه داری یه عمر راحتی داره ولی اگه طلاق صورت بگیره باید تاوانش که هیچی نداری هست رو هم به جون بخره

هر انتخابی تاوان داره یه خانوم با انتخاب خانه داری یه عمر راحتی داره ولی اگه طلاق صورت بگیره باید تا ...

خانه داری راحتی؟😄این از اون حرفا بود

هم شاغل بودن سختی داره هم کار خونه

اما با تاپیک شما خانما باید بهتر متوجه بشن که با مردی ازدواج کنند که از نظر مالی غنیه و چشمش دنبال حقوق زن شاغلش نیست که سر نداری و بدبختی بخواد ادا عاشقارو بیاد اما وقت پولداری خانم خانه دارشو رها کنه

در آخر کسی با جیب خالی بهتون زن تحصیلکرده و شاغل نمیده بیخود برا جیب دیگران کیسه ندوزین آقای عاشق

خانه داری راحتی؟😄این از اون حرفا بود هم شاغل بودن سختی داره هم کار خونهاما با تاپیک شما خانما باید ...

کسی دنبال پول نیست

من نگفتم باید پولشو بده به من اولین سود استقلال مالی برای خودشه

خونه داری هم بله بسیار راحته

شما بدون زن یا مادر نمیتونید زندگی کنید گلیمتون رو از اب بکشید بیرون

شما هم بدون پدر نمیتونید زندگی کنید ربطی نداره