zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 عنوان بارداری 98 بازدید | 19 پست بیاید بهم بگید برای بارداری چه کار کردین چه قرص و دارویی استفاده کردید اقدامات شب اقدام و حتی بعد از اقدام چه ملاحضه هایی کردید رو بهم بگیدچه کار کنم که نطفه بگیرهخانومایی که تو اقدام هستند هم بیان تجربه هامون رو باهم درمیون بزاریم من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده 1402/11/15 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11710 چند وقت اقدامی؟ غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 چند وقت اقدامی؟ فکر کنم یکسال ۵،۶ ماه من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 چند وقت اقدامی؟ چه امضا قشنگی من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 هیچ کاری وقتی بیخیال بشی حامله میشی چطوری بهش فکر نکنم 🙁 من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
delnazzzz24 عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 1774 فکر کنم یکسال ۵،۶ ماه منم تقریبا همین تایمه ک اقدامم کمتر البته 🥲 🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11710 چه امضا قشنگی مرسی عزیزم.من ۲ سال اقدام بودم مشکل خاصی هم نبود ، ولی ۲ سال طول کشید تا باردار شدم.یه چکاب کامل بده اگر مشکلی ندارید استرس نداشته باش میگیره قطعا غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 منم تقریبا همین تایمه ک اقدامم کمتر البته 🥲 استرس رو نبستن نطفه تاثیر داره ؟یا رک جنسیت فقط تاثیر داره،؟ من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 مرسی عزیزم. من ۲ سال اقدام بودم مشکل خاصی هم نبود ، ولی ۲ سال طول کشید تا باردار شدم. یه چکاب کامل ... هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم و مشکلی نبود ولی خودم چون خیلی فکر می کنم حس میکنم برای اونه نمی بنده استرس خیلی تاثیر داره رو نبستن نطفه؟ من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12114 استرس رو نبستن نطفه تاثیر داره ؟ یا رک جنسیت فقط تاثیر داره،؟ استرس رو همه چی تاثیر داره . چ گرفتن نطفه چ بارداری چ زایمان هرچی اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11710 استرس رو نبستن نطفه تاثیر داره ؟ یا رک جنسیت فقط تاثیر داره،؟ استرس مانع از بارداری میشه غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
zaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 860 استرس رو همه چی تاثیر داره . چ گرفتن نطفه چ بارداری چ زایمان هرچی آی خدا چه کار کنم استرسم کم شه آخه🥲🥺 من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11710 هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم و مشکلی نبود ولی خودم چون خیلی فکر می کنم حس میکنم برای ... بله داره ، استرس سم هست غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12114 از روز سوم پاکی پریودیت شروع کن . هرشب فولیک اسید بخور . نزدیکی داشته باشین و سریع بلند نشو . یکم بمون ی بالش بذار زیر کمرت پاهارو بده بالا . استرس اصلا . رژیم غذایی یا سالم خوری و ورزش فراموش نشه اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤