2777
2789

بیا ایتا چندجارو بهت معرفی کنم بااهمم مشورت کنیم دیشبش راجبش حرف زدیم من میتونم ۵ میلیون پول بیارم تو کار

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل آشنا دوست  همین سایت خیلیا  چیزای جدید شانس بیشتری دارن

من یکی از فامیلای دورمون مغازه لوازم آرایشی زده ماهی ۴۹۰ میلیون داره درمیاره ، اگه بگیره این کار که خیلی خوب میشه

من یکی از فامیلای دورمون مغازه لوازم آرایشی زده ماهی ۴۹۰ میلیون داره درمیاره ، اگه بگیره این کار که ...

از کجا میدونی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خودش گفته

تو هم باور کردی 😂

گفتی چقدر درآمد داری اونم گفته ۴۹۰ ؟

چقدر وقته کار میکنه ؟

حالا اصن باشه فکر میکنی چند نفر اینطوری میشن تو خیابون پررررررررررر مغازه این همه انلاین شاپ 

حالا گفتم باز لباس شانسش خوبه من اونامونو لبای ورزشی میاره

باشه ، شما آیدیتو بفرست من پیام میدم

@Vjhdhkotesdj

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو هم باور کردی 😂 گفتی چقدر درآمد داری اونم گفته ۴۹۰ ؟ چقدر وقته کار میکنه ؟ حالا اصن باشه فکر م ...

من اصن رفت و آمد ندارم باهاش 

داداشش که میشه یکی از فامیلای نزدیک خودم گفت ، کاملا هم مشخصه که حقوقش زیاده ، خرجای خییلی خفن میکنه چون تو مجازی دارمش میفهمم

من اصن رفت و آمد ندارم باهاش  داداشش که میشه یکی از فامیلای نزدیک خودم گفت ، کاملا هم مشخصه که ...

نمیشه باور کنی 

مجازی همش فیکه

چقدر وقت زده