2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 30 پست

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته این برای اون عزیزی که فرمودن از بابت زلزله نگران هستن عرض کردم  ،عزیزم اصلا امکان جنگ برای ما زیر ده درصد هم نیست شک نکن اگر شرایط رو داری با خیال آسوده بیار بچه دومت رو،مطمئن باش هیچ جنگی اتفاق نمیفته داخل کشور هیچ جنگی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنگ که داخل خاک ایران نمیشه. حالا من چند روز پیش شنیدم یکی از این کارشناسا گفت زلزله مهیب تهران سال ...

عزیزم خیالت راحت

تهران مرتب زلزله میاد.پس زلزله بزرگ نداریم.

البته درنهایت تهران نابود میشه طبق روایات ولی نه با زلزله.

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته این برای اون عزیزی که فرمودن از بابت زلزله نگران هستن عرض کردم &nbs ...

از کجا بدونم خدا نمیخواد. شاید خواست خدا هم باشه. بالاخره الان علم پیشرفت کرده زلزله تا حدودی قابل پیش بینی شده. من که هر بار یادم میفته شبش با ترس میخوابم.

عزیزم خیالت راحت تهران مرتب زلزله میاد.پس زلزله بزرگ نداریم. البته درنهایت تهران نابود میشه طبق رو ...

تهران تو تاریخش هر ۱۸۰ سال زلزله مهیب داشته. اینو همه کارشناسا میگن. الانم از وقتش گذشته. حالا من که از خدامه نیاد. کی از آوارگی خوشش میاد. ولی مرتب زلزله نمیاد. اصلا تا حالا نیومده

از کجا بدونم خدا نمیخواد. شاید خواست خدا هم باشه. بالاخره الان علم پیشرفت کرده زلزله تا حدودی قابل پ ...

عزیزم از چند دقیقه قبلش شاید بتونن میش بینی کنن اما از حالا بگن فلان بازه زلزله میاد امکان نداره علم هنوز انقدر میشرفته نشده شک نکن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
برای فکرت برو پیش روانشناس حتما

دوست عزیز من یکی از دغدغه‌های فکریم رو بیان کردم و یچیز طبیعی  هست همه جوانب رو بسنجم.کلا میخواستم نظر بقیه رو بدونم با توجه به شرایطم احتیاجی به روانشناس ندارم عزیزم

تهران تو تاریخش هر ۱۸۰ سال زلزله مهیب داشته. اینو همه کارشناسا میگن. الانم از وقتش گذشته. حالا من که ...

والا تهران انقد بزرگه که یه سرش زلزله بیاد سر دیگه اصلا متوجه نمیشن. چون بچه‌های خواهرشوهرم تهران ساکنن خیلی پیگیره بنده خدا. این یکی دو سال اخیر یادمه چندبار تا ۳ ریشتر هم زلزله اومده. هی خبرشو براش می‌خوندیم اونم بنده خدا صلوات‌شمار به دست ذکر میگفت.

والا تهران انقد بزرگه که یه سرش زلزله بیاد سر دیگه اصلا متوجه نمیشن. چون بچه‌های خواهرشوهرم تهران سا ...

نه بابا تهران استان کوچیکیه رو نقشه ببین. فقط چون منطقه شهریش زیاده فکر میکنن بزرگه. نسبت به خیلی استانا کوچیکه. ولی خب استانای دیگه شهراشون کوچیکه بیشترشون یا منطقه روستاییه یا زمین کشاورزیه یا بایره. تهران اصلا منطقه بایر نداره