خیلی دلم میخواد بچه دوم بیارم ولی از یه جهت میترسم که جنگ بشه فقط همین از نظر مالی و روحی الان میتونم و شرایطش رو دارم.بارداری اولم خیلی اذیت شدم ولی خدارو شکر الان همه مشکلات زندگیم برطرف شده میخوام دخترم تنها نباشه ۵ سالشه همش میگه من تنهام فقط میترسم درگیر ج ن گ بیشیم بنظرتون درسته تو این شرایط بچه بیارم؟ج ن گ میشه یعنی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
بعد انقلاب اومدن مستقیم با ایران جنگیدن.بعد یه سال گفتن آتش بس.ایران ولشون نکرد.حالا فقط زر مفت میزنن.وگرنه خودشون همیشه میگن با ایران میشه جنگو شروع کرد ولی پایانش با ایرانه.