2777
2789
عنوان

بچه دوم

195 بازدید | 30 پست

خیلی دلم میخواد بچه دوم بیارم ولی از یه جهت میترسم که جنگ بشه فقط همین از نظر مالی و روحی الان میتونم و شرایطش رو دارم.بارداری اولم خیلی اذیت شدم ولی خدارو شکر الان همه مشکلات زندگیم برطرف شده میخوام دخترم تنها نباشه ۵ سالشه همش میگه من تنهام فقط میترسم درگیر ج ن گ بیشیم بنظرتون درسته تو این شرایط بچه بیارم؟ج ن گ میشه یعنی؟

به خدا دخترت بزرگشه دستت رو میبوسه که بچه دوم نیاوردی 

ببین برای یه بچه تو این وضع ایران 

حتما ارث یا پول خوب لازمه برای ایندش 

چون بیست سال  هم کار کنه نمیتونه خونه و ماشین خوب بخره 

بزار دخترت از زندگیش لذت ببره 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فکرت برو پیش روانشناس حتما

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

جنگ کجا بود دختر... الکیه‌مگه..نترس هیچی نمیشه. به حرف کساییم که میگن میشه گوش نده. 

بخاطر مردمم نباشه بخاطر منافع خودشون نمیذارن جنگ بشه. خیالت راحت

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار

کلا بچه نیار 

نه بخاطر جنگ کلی میگم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بیشتر ببینید

چ خبره جنگ؟!!😂

بچه ی دوم خیلی شیرینه

دردسراش کمتره

زندگیو خیلی قشنگتر میکنه

اما بچه های من با اینکه خیلی خیلی زیاد همدیگه رو دوست دارن، مرتب در حال دعوان😁

اما دعواشونم شیرینه 

اونجوری نیس ک ناراحت بشی میدونی لجبازیای بچگونست

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

جنگ کجا بود بابا

بعد انقلاب اومدن مستقیم با ایران جنگیدن.بعد یه سال گفتن آتش بس.ایران ولشون نکرد.حالا فقط زر مفت میزنن.وگرنه خودشون همیشه میگن با ایران میشه جنگو شروع کرد ولی پایانش با ایرانه.