2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 331 پست
قطعا همین طوره آها انشاءالله هر چی صلاحته عزیزم خوشبت باشی

ممنون عزیزم خوشبختی برام معنی نداره من یه بارخوشبخت شدم دیگه خوشبخت نمیشم و بخامم قبول کنم فقط بخاطرپسرمه چون پدری بهترازعمو براش وجودنداره نمیتونم پسرمو ول کنم  یاهم زیردست ناپدری بزرگ بشه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
ممنون عزیزم خوشبختی برام معنی نداره من یه بارخوشبخت شدم دیگه خوشبخت نمیشم و بخامم قبول کنم فقط بخاطر ...

اگه خدا بخواد همه چی خوب میشه و برای خودت و پسرت آینده روشن میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه خدا بخواد همه چی خوب میشه و برای خودت و پسرت آینده روشن میشه

ممنون عزیزم خونواده همسرت کجان؟نوشون رونمیخان؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
ممنون عزیزم خونواده همسرت کجان؟نوشون رونمیخان؟

توی یه شهر زندگی میکنیم رفت و آمد داریم و اینکه قانونی وجود نداره بچه رو از مادر بشه گرفت و اینکه خانواده همسرم همچین آدمایی نیست خدا حفظشون کنه 

توی یه شهر زندگی میکنیم رفت و آمد داریم و اینکه قانونی وجود نداره بچه رو از مادر بشه گرفت و اینکه خا ...

خداحفظشون کنه بله قانونی وجودنداره ولی خونواده همسرم ینی فرهنگ اینجااینطوریه وقتی بخایی بری خونه پدرت بعدفوت همسرت بچه رومیکیرن که خانوم راحت تر به زندگیش برسه و بتونه ازدواج کنه چون اینجاهیچ مردی بچه کس دیگه ای روقبول نمیکنه بخاطرهمون میخام بابرادرشوهرم عقد کنم نمیتونم پسرمو ول کنم!

خداحفظشون کنه بله قانونی وجودنداره ولی خونواده همسرم ینی فرهنگ اینجااینطوریه وقتی بخایی بری خونه پدر ...

خب مگه مادر میتونه به فکر خوش گذرونی خودش باشه آخه اگه هم بره خونه پدرش یا ازدواج نکنه یا اگه کرد یه موقعی باشه که پسرش بهش نیاز نداشته باشه یا لااقل واقعا اون مرد از همه لحاظ برتر باشه

آره دیگه قضیه تو فرق میکنه از خانواده شوهرت برادر شوهرت خوبن که این خودش راه کار خیلی خوبیه همه این کارو میکنن 

تسلیت میگم اسی ب حق این شب عزیز خدا لهتون ارامش و صبر بده خوشبخت بشید هم شما هم پسرتون 

خدارحمت کنه همسرتونو نور ب قبرش بباره

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
خب مگه مادر میتونه به فکر خوش گذرونی خودش باشه آخه اگه هم بره خونه پدرش یا ازدواج نکنه یا اگه کرد یه ...

نمیدونم واقعا ولی اینجاکسی بچه کس دیگه روقبول نمیکنه وتهشم مردا۴۰یا۵۰ساله میرن خاستگاری که چندتابچه قدونیم قددارن که باید زن بزرگشون کنه!

خونواده شوهرم خیلی خوبن شکرخدا واقعاازته دلم راضی نیسنم ولی چ کنم بدون پسرم نمیتونم زندگی کنم!

نمیدونم واقعا ولی اینجاکسی بچه کس دیگه روقبول نمیکنه وتهشم مردا۴۰یا۵۰ساله میرن خاستگاری که چندتابچه ...

آره دیگه چاره چیه الهی که خدا بچه هامون خوشبخت کنه و تنشون سلامت باشه سایه خانواده هامونم از سرمون کم نشه

نمیدونم واقعا ولی اینجاکسی بچه کس دیگه روقبول نمیکنه وتهشم مردا۴۰یا۵۰ساله میرن خاستگاری که چندتابچه ...

بهتون  تسلیت میگم

از ته دلم دعا میکنم خدا بهت صبر و آرامش بده در زندگی پیش روت

🦁☀️

بهتون تسلیت میگماز ته دلم دعا میکنم خدا بهت صبر و آرامش بده در زندگی پیش روت

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه🙏