2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33544 بازدید | 331 پست
آره

چن وقت ازفوت وهرت میگذره حالت بهترشده!تونستی کناربیایی؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
چن وقت ازفوت وهرت میگذره حالت بهترشده!تونستی کناربیایی؟

۷ ماه 

حالم شاید بخاطر اطرافیانم خودمو خوب نشون بدم اما بخداوندی خدا از تو داغونم مگه من چند سالمه چرا نتونستم خوشبخو شم و به آرزوهام برسم من صاحب بهترین همسر دنیا بودم برادرم مادرم خواهرم پدرم فرزندم همه کسم بود دلم خیلی براش تنک شده خیلییییی🖤🖤😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۷ ماه حالم شاید بخاطر اطرافیانم خودمو خوب نشون بدم اما بخداوندی خدا از تو داغونم مگه من چند سالمه چر ...

دقیقا عین من منم۳سه ماهه ندارمش حس میکنم همه کسم مرده یه عزیزازدست ندادم همه عزیزامو ازدست دادم فقط۲۳سالمه که همسرم منوبایه پسر۲ساله تنهاگذاشت هعی زندگی خیلی بی رحمه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
دقیقا عین من منم۳سه ماهه ندارمش حس میکنم همه کسم مرده یه عزیزازدست ندادم همه عزیزامو ازدست دادم فقط۲ ...

منم ۲۱ سالمه با یه پسر ۴ ماهه که حتی یبارم طعم بغل پدرشو نچشید😭😭😭 حس میکنم الانه که با تایپ کرد سکته کنم قلبم از شدت بغص توی حلقمع

منم ۲۱ سالمه با یه پسر ۴ ماهه که حتی یبارم طعم بغل پدرشو نچشید😭😭😭 حس میکنم الانه که با تایپ کرد س ...

درکت میکنم باهمه وجود میدونم چی میگی پسرم روزی هزاربارعکس باباشو@میبوسه بعضی وقتاساعتهاگریه میکنه که به باباش زنگ بزنم اصلن انگاری دنیاتموم شده موهام سفید شد تو۳ماه!قلب درد کبدداغون رماتیسم عصبی هعی خدا مگین عادلی اخه به کدوم عدالت این بچه ها درکی ازپدرنداشته باشن!

درکت میکنم باهمه وجود میدونم چی میگی پسرم روزی هزاربارعکس باباشو@میبوسه بعضی وقتاساعتهاگریه میکنه که ...

ما هیچی اصلا ما بد ما کثافت ما آشغال گناه بچه های معصوم چیه اگه بد بود همسرم که نبود میگفت چیکار کنم مرده اما وقتی که عالم و آدم دارن بخاطر مرگش گریه میکنن وقتی که از خصوصیاتش تعریف میکنم همه انگشت به دهن میمونن ... چی بگم آخ من غلط بکنم ناشکری کنماااا اما بخدا دیگه صیر نمونده واسم یه ماه قبل تصادف همسرم منو پدر و مادرم تصادف کردیم زدن و فرار کردن دست مادرم شکست خودمم ۵ ماهه باردار بودم خدا رحم کرد پدرم مشکلات روحی عصبی پیدا کرد ماشینم داغون بعد یه ماهم که دنیا رو سرمون خراب شد حالا کل اعضای خانواده ۸ ماهه که داغونیم مادرم پدرم خواهرم خودم 

پسرم شده بعد خدا امیدمون الانم یه هفته است پای پدرم وحشتناک سوخته اصلا نمیتونستم راه بره خدایا شکر شکر مصلحتت توی چیه

ما هیچی اصلا ما بد ما کثافت ما آشغال گناه بچه های معصوم چیه اگه بد بود همسرم که نبود میگفت چیکار کنم ...

چطوری میتونی بگی خدایاشکرت من تابمیرمم نمیگم شکر که ازمن گرفتی من بعد رفتنش دیوونه عالم شدم همه بهم میگن بسه دیوونه میشی ولی میگم مهم نیس همسرم مثل خدادوست داشتم خدای من روی زمین بود درسته خیلی جاهادعواداشتیم بداخلاقی داشتیم خستگی داشتیم عصبانیت خلاصه همه چی بود ولی تهش عشق بود که سرساعت میرفتم توبغلش ولی الان نیس دیگه هرچی میگردم نیس که نیس دنیارو گشتم ولی نبود تهش رسیدم به یه سنگ قبر بنام آرام😭😭من خونوادم سرشون توکارخودشونه و منم باخونواده ووهرم زندگی میکنم و تواتاق خودم خیلی راحتم و سعی میکنم جایی نرم و خونه پدرشوهرم باشم وازوقتی همسرم فوت شده هرماه یه هفته رفتم خونه بابام که اونم مامانم اونقد اونقد مغزمو میخوره که پشیمون میشم!

چطوری میتونی بگی خدایاشکرت من تابمیرمم نمیگم شکر که ازمن گرفتی من بعد رفتنش دیوونه عالم شدم همه بهم ...

چون اونو خدا بهم داده بود وه گرفت حالا نمیدونم چشم نظر بود یا قسمت بود یا حالا هر چی اما من با  همه سختیا بازم شاکرم بازم میگم خدایا به گرفته و داده ات شکر چی دارم که بگم فقط از درون خودمو داغون مبکنم و گریه میکنم و میسوزمو میسازم چون چاره ای جز این ندارم 

چطوری میتونی بگی خدایاشکرت من تابمیرمم نمیگم شکر که ازمن گرفتی من بعد رفتنش دیوونه عالم شدم همه بهم ...

میگی خدای روز زمین بود برات دقیقا منم همین حسو بهش داشتم منم زندگیم خیلی بارا و پایین و سختی داشت خیلی اما بازم عاشق هم بودیم میمردیم واسه هم 

نمیدونم دلیل این جدایی چی بود 😭 هر چی هست آتیشش خیلی تند و سوزاننده است

چون اونو خدا بهم داده بود وه گرفت حالا نمیدونم چشم نظر بود یا قسمت بود یا حالا هر چی اما من با همه ...

خدابهم داد ولی نباید میکرفت مگه نمیدونست دوتامون چقد گریه کردیم چقد عذاب کشیدم چقد جلوی کل طایفه وخونواده وایسادیم تابهم برسیم حق من این بوداخه خداازمن مظلوم ترگیرنیاورد باید روپاهای من ازدنیامیرفت باید توبغل من میمیرد دیگه ازم چی میخاد کس دیگه رو ببره برام مهم نیس شدم عین سنگ بی جون بی حس!

میگی خدای روز زمین بود برات دقیقا منم همین حسو بهش داشتم منم زندگیم خیلی بارا و پایین و سختی داشت خی ...

دقیقا هرچی هس تموم نمیشه لعنتی روز به روز بدترمیشه انگاری نمیخاداروم شه دیگه داغونم ازدنیابریدم دلیل این جدایی منم نمیدونم هرشب التماس خدامیکنم و بهش میگم بهم بگو چراازم گرفتیش فقط یه دلیل بیارتاقانع شم!

دقیقا هرچی هس تموم نمیشه لعنتی روز به روز بدترمیشه انگاری نمیخاداروم شه دیگه داغونم ازدنیابریدم دلیل ...

سه ما آخر بارداری وحشتناک گذشت برام از یه طرف سختی بارداری از یه طرف نبود زندگیم عشقم از یه طرف ذات و ریه خون بالا میاوردم اوایل منم به فکر خود کشی بودم اما پس پسرم چی پدرشو که دیگه نداره مادرم نداشتع باشه خب اون طفل معصوم یادگاری همسرمه عشقمه میدونم اونم همیشه کنارمونه

عزیزم ببخشید که میپرسم تو میگفتی قراره با برادر شوهرت عقد کنی؟

سه ما آخر بارداری وحشتناک گذشت برام از یه طرف سختی بارداری از یه طرف نبود زندگیم عشقم از یه طرف ذات ...

منم۳تاخودکشی ناموفق داشتم ولی تهش به این رسیدم پسرم جزمن کسیو نداره نمیتونم تنهاولش کنم توی این دنیای بی رحم دنیا به پدرش رحم نکرد قطعا به خودشم رحم نمیکنه!

بله عزیزم ولی فعلا جواب رد دادم تابعد سال!

منم۳تاخودکشی ناموفق داشتم ولی تهش به این رسیدم پسرم جزمن کسیو نداره نمیتونم تنهاولش کنم توی این دنیا ...

قطعا همین طوره 

آها انشاءالله هر چی صلاحته عزیزم خوشبت باشی