2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست
من و همسرم ۲ سال بود ازدواج کرده بودیم میمردیم واسه هم عاشقشم تا ابد چطور میتونم بچه ای که از وجود م ...

چند ماهته 

یکی از همشهریامون خانمه باردار بود همسرش برق گرفتش و فوت کرد چون تازه باردار شده بود توی مجلس ختمش توی بلندگوی مسجد روحانی اعلام کرد که خانم متوفی بارداره تا بعد از 9ماه حرف براش در نیارن 

خدا همسرتونو رحمت کنه و بهتون صبر بده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر تو بیست سالته هنوز😭😭😭من داده ۲۴ سالم میشه حتی در خودم نمیبینم ازدواج کنم چه برسه همچین غمی😭 ...

هر کی سنمو میفهمه تازه متوجه میشه چه دردی دارم میکشم و واقعا در برابر تقدیر خدا جز تسلیم کاری از دستم بر نمیاد و به قول شما باید قوی باشم مجبورم

خدا بیامرزدش  خود بشمام صبر جمیل عنایت کنع  بچه  دیگم داری یا بچه‌اولته عزیزم💔💔💔💔🥺🥺🥺

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
دقیقا به این دلخوشم  انشاءالله که بسلامتی خدا هر چی بخواد همون میشه

بمیرم‌برای دلت ...برای داغ سختی که رو قلبت نشست...خدا رحمت کنه شوهرت رو که مطمئنا کم سن وسال هم بوده ولی اینقدر جوانمرد وخوب وطاهر بوده که شما بعنوان یک فرشته بهش نگاه کنید. جایگاهش قطعا بهشته...خدا تو راهی تو برات نگه داره ...ان شاءالله سایه شما بالای سرش باشه..

گلم خانواده شوهرت پشت وپناهت هستند؟

شوهر من جلو روم با این و اون لاس میزنه  ۳۷ سالشم هست ولی ادمنشده

درکت میکنم😔😔واسه منم همینطور بود با زنداداش کثافتش..بعد که میکفتم منم میرم با دامادمون لاس میزنم جلو روت اگن خوبه..میکف میزنم تو گوشت که سرت سه دور بچرخه....هر چی هم گفتم خدا بکشش راحت شم یا خودمو بکش..حکمتشو شکر..هیچ کاری نکرد...

نه چون میدونن خودم با جون دل بچمو بزرگ میکنم به امید خدا (خب اونا هم تا جایی کنارمم)

خداروشکر انسانیت سرشون بشه نشن درد رو درد. کلا دنیا با بازیهاش خیلی عجیبه خیلی بی رحمه گاهی ولی انسان جوری ساخته شده از پس دردا بر میاد ب امید خدا پسرت زیر سایه شما با ناز بزرگ شه.