2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست
خدا بهت صبر بده عزیزم..کاش شوهر سابق من که نامرد بالفطره بود مرده بود بجای شوهر شما هم من بدون گناه ...

دقیقا سرنوشت من برای خیلیا آرزو عه وقتی میشنوم دلم کباب میشه میگم خدا حکمتتو شکر 😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین

منم پدر و مادرم رو باهم تو یه سال از دست دادم بچه کوچیکه شیرخوار داشتم خدا کمکم کرد توکلت به خدا باشه 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ببین گاهی تو نمیخوای اما خانواده شوهر میخوان که بچه رو ازت بگیرن.من منظورم این نبود که تو خودت بچه ر ...

هیچ وقت به هیچ کس این اجازه رو نمیدم شوهرم قبل مرگش این حرفارو باهام زده بود که اگه اتفاقی واسم بیوفته سرنوشت بچه مون چی میشه گفتم پیش خودم نگه اش میدارم و هیچ کس نمیدارم تا به امید خدا بزرگ بشه و باعث افتخارت بشه

هیچ وقت به هیچ کس این اجازه رو نمیدم شوهرم قبل مرگش این حرفارو باهام زده بود که اگه اتفاقی واسم بیوف ...

وای چرا حرفشو زدین بخدا انرژی منفی اوردین تو زندگیتون اخه دوتا زوج جوون چرا باید این حرفارو بزنن😭😭

منم پدر و مادرم رو باهم تو یه سال از دست دادم بچه کوچیکه شیرخوار داشتم خدا کمکم کرد توکلت به خدا باش ...

خدا بیامرزدشون مکانشون جنت 

جز خدا نمیشه به کس دیگه تکیه کرد امیدم به خداست