2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست

عزیزم خدا رحمتشون کنه و به شما صبر دختر عمه م روز تولد بچه ش همسرش تو راه فوت کرد تو تاپیکهام هست الان هم بالا سر بچه هاشه و اذدواج نکرده یکی از آشناهای دورمون هم وقتی حامله بود همسرشون به خاطر بیماری فوت کردن و الان پسرش ده سالشه و اذدواج هم نکرد میگذره ولی به سختی امیدوارم خدا به دلتون آرامش و صبر بده

من و همسرم ۲ سال بود ازدواج کرده بودیم میمردیم واسه هم عاشقشم تا ابد چطور میتونم بچه ای که از وجود م ...

ببین گاهی تو نمیخوای اما خانواده شوهر میخوان که بچه رو ازت بگیرن.من منظورم این نبود که تو خودت بچه رو رها کنی ولی اگه خدای نکرده روزی اومد که اونا خواستن همچین کاری بکنن تو مقاومت کن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش شوهر من میمرد جای شوهر شما

وقتی این حرفارو میشنوم دلم هزار تیکه میشه شوهری که من داشتم با فرشته فرقش نبود راضی بودم همه بود و نبودمو بخاطرش بدم من بجاش بمیرم اما خدا جدامون کرد 

انشاءالله مشکلتون حل میشه و زندگیتون پر آرامش میشه عزیزم 

عمه بابام 

سه سال بعد همسرش ازدواج کرد و بچه دار هم شد ۲ تای دیگه الان همه بچه هاش پزشک هستن و همه رو خودش بزرگ کرده

شوهرش هم میگه دختر اول عمه ام برکت زندگیمون بود

خدا به دلت آرامش بده جای همسرت بهشت باشه حتما خدا هوای تو و بچه ات رو داره 

بعد زایمان سخته تنها نمون و کمک بگیر تا بچه یکم بزرگ بشه

الهی تقدیرتون پر از خوشی باشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

متولد ۸۲ هستی.

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
وقتی این حرفارو میشنوم دلم هزار تیکه میشه شوهری که من داشتم با فرشته فرقش نبود راضی بودم همه بود و ن ...

خدا گلچین میکنه عزیزم ادم خوبا معمولا میرن

خدا بهت صبر بده میدونم چقدر سخته 

ا

بیچاره عموت خوشی بهش نیومد

ن هیچوقت خوش نبود همه زندگیشو داد ک پدربشه ، اونوقتی شد که عجل مهلت نداد حداقل یه بار بچه هاشو بغل بگیره😔😭 

همیشه اهنگ حمیرا را میخوند میگفت ای بخت ی بار منو از انتظار توزندگی درار،فقط، فقط یه بار برای منتظر، خبرخوش بیار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....