2777
2789
اخه میگن تا یه سال باردار نشی طبیعیه واسه من داره میشه یه سال😭😭 باورت میشه اکثر این کارایی که شما ...

عزیز دلم استرسی نباش این استرس بدتر میکنه همه چیو بهت اسید فولیک دادن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم استرسی نباش این استرس بدتر میکنه همه چیو بهت اسید فولیک دادن؟؟؟

اگه بدونی چه داروهایی که واسه بارداری نخوردم من😭😭😭اما چند ماهه که مشخص شده تنبلی ندارم دکتر فقط لتروزول داد بهم

اگه بدونی چه داروهایی که واسه بارداری نخوردم من😭😭😭اما چند ماهه که مشخص شده تنبلی ندارم دکتر فقط ل ...

بمیرم   شاید تبت سرده   رحمت سرد شده عزیز   ببین دارچین خیلی تاثیر دارع تو همه غذاهات بزن  وخرما زیاد بخور  شوهرت شاید اسپرماش ظیفه

بمیرم   شاید تبت سرده   رحمت سرد شده عزیز   ببین دارچین خیلی تاثیر دارع تو همه ...

دور از جونت عزیز دلم

شوهرمم آزمایش داد

دکتر گفت اسپرماش نه عالیه نه بد

معمولیه

بخدا دیوونه شدم دیگه😭😭😭

دور از جونت عزیز دلم شوهرمم آزمایش داد دکتر گفت اسپرماش نه عالیه نه بد معمولیه بخدا دیوونه ...

بمیرم  جوش نزن خدا خودش هروقت صلاه بدونه میده بهتون  

پریودات بیشتر جلو‌مینداختی یا عقب  درد داشتی  تو پریودا مسکن استفاده میکردی یانه  بیشترچطور غذاهایی میخوری

دور از جونت عزیز دلم شوهرمم آزمایش داد دکتر گفت اسپرماش نه عالیه نه بد معمولیه بخدا دیوونه ...

مطمعنی تو سیکل تخمک گذاری  نزدیکی میکنی ؟ امروز ۱۵ همه  ببین  بعد خوب شدنت  تا یکم ماه بعد  نزدیکی کن خب روز درمیون این کاریه ک من کردم  استرسم نداشته باش سعی کن تو نزدیکی توام تحریک بشی ک واژنت خیس بشه وگرنه اون اسپرم نمیتونه شنا کنه از هیچی هم استفاده نکنید  نه ژل نه اب دهن ببخشید اینو میگم  

کارای ک من کردم خیلی بادقت بود قبل نزدیکی جفتتون خودتونو بشورین  اینبار هم امتحان کن قبلش  بخودت برس تو پریودی دلتو باشال ببند گرم بمونه  

مطمعنی تو سیکل تخمک گذاری  نزدیکی میکنی ؟ امروز ۱۵ همه  ببین  بعد خوب شدنت  تا ی ...

من فقط ۱۳ و ۱۴ نزدیکی دارم

یه وقتایی هم ۱۱ و ۱۶ سیکل

نه عزیزم راحت باش ممنون که میگی

من امروز موعودم بود دیروز چند قطره قهوه ای روشن دیدم و دردای پریودی اصلا نداشتم  من  خیلی ...

اگ موعد پریودته پریود میشی 

منم همینطورم تو اقدامم هرکاه همینع

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐