2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز موعودم بود دیروز چند قطره قهوه ای روشن دیدم و دردای پریودی اصلا نداشتم  من  خیلی ...

واای منم همینطورم هیچ درد پریودی ندارم دو سه ماه اخیر همینجور جلو مینداختم و درد داشتم این ماه اصلا انگار نه انگار

28

سنت خوبه عجله نکن  گرمی زیاد بخور مثلا غذاهای گرم  زیاد بخودت فشار نیار خرما گردو عسل وهرچی که گرمه  سعی کن رحمت رو خیس نکنی موقعه ظرف شستن  پاهات سرد نباشه  و گوشت گوسفندی بخور قبل رابطه هم تو هم شوهرت جفتتون گرمی بخورین  موقوعه  رابطه دیر انزال نشه همسرت  هعی خودشو نگه نداره ک دیرتریشه  چون اسپرما درحرارت زیاد بالای بدن میمیرن   اگه پریود شدی تواین مدت شوهرت تغذیه کنه باگرمی جات و همچنیین خودت  چهار روز بعد خوب شدنت  روز درمیون باتغذیه درست نزدیکی کنید  

من دکتر رفتم اینارو بهم گفت

ما روز قبل برای اقدام شیرموز خرما و گوشت گوسفندی خوردیم تو دوره پریودمم فقط  اجیل و خرما و دارچین و غذاهای مقوی میخوردم و خودممو گرم نگه میداشتم

واای منم همینطورم هیچ درد پریودی ندارم دو سه ماه اخیر همینجور جلو مینداختم و درد داشتم این ماه اصلا ...

شاید بارداری عزیزم  من ۲۱ میرم ازمایش  صبر کن اگه یک هفته از پریودت گذشت ونشدی  برو بتا بده ببی چک زیاد  حال نمیده😂😂😂

شاید بارداری عزیزم  من ۲۱ میرم ازمایش  صبر کن اگه یک هفته از پریودت گذشت ونشدی  برو ب ...

خدانکنهههه... اصلا الان بچه نمیخوایم... هنوز پنجروز مونده تا موعدم خداکنه بشم تموم شه بره

خدانکنهههه... اصلا الان بچه نمیخوایم... هنوز پنجروز مونده تا موعدم خداکنه بشم تموم شه بره

درد پریود خیلی فرق داره بادردای حاملگی   اگه تو اقدام نبودی احتمالا بخاطر هورموناس 

درد پریود خیلی فرق داره بادردای حاملگی   اگه تو اقدام نبودی احتمالا بخاطر هورموناس

نه تو اقدام که نبودیم یه رابطه بدون جلوگیری داشتیم اون میترسونتم ایشالله که واسه هورموناست

من قبلا همینجور بدون درد بودم یه ساله خیلی درد دارم قبل پریود اما اینسری کم شده دوباره

سنت خوبه عجله نکن  گرمی زیاد بخور مثلا غذاهای گرم  زیاد بخودت فشار نیار خرما گردو عسل وهرچ ...

اخه میگن تا یه سال باردار نشی طبیعیه واسه من داره میشه یه سال😭😭

باورت میشه اکثر این کارایی که شما محبت کردی گفتی رو انجام میدیم😭😭😭😭😭😭ولی نمیشه

نه تو اقدام که نبودیم یه رابطه بدون جلوگیری داشتیم اون میترسونتم ایشالله که واسه هورموناست من قبلا ...

عزیزم بایکبار فک نمیکنم حاملگی قطعی باشه   اگه اسپرمی داخل نرفته باشه احتمال بارداری صفره  

اگه قبلا پریودیای کم درد داشتی و جلوعقب میشی این  موضوع طبیعیه من ماه قبل۱۵ هم شدم خیلی درد میکشیدم امروز نشدم و تموم حالتام باقبلا فرق دارع مثلا کمردرد من اصلا نداشتم سرگیجه ب هیچ‌عنوان اینجور دلدرد هم نمیگرفتم  انگار زیر نافم داغ میشه  ولی بازم تا۱۷ صبر میکنم   پنج روز خیلی مونده تا موعودت نگران نباش اگه خیلی نگرانی میتونی جوشونده زعفرون غلیظ بخوری  اونجا هم زودتر میشی هم دیکه بچه نمیاد