2777
2789
عنوان

میترسم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 76 پست
ا به خدا اینکه ازشون می‌ترسی یعنی واقعیت هارو نمیدونی اونا اتفاقا هیج آزاری ندارن و نمیخوان اذیت کنن ...

وااییییی بسم الله الرحمن الرحیم 

من بچه بودم همش احساس می‌کردم ت خونمونه

یبار انگار پامو گاز گرفت

چندبار بختک افتاد روم

الان که میگم قلبم کنده میشه

ولی میگم نترس فرشته های نگهبان و خدا هستن.

میگم چطور به قدرت اونا و وجودشون اعتقاد داری به قدرت فرشته ها و خدا هم که مواظبتن داشته باش

کاربری دست سه نفره😁

وااییییی بسم الله الرحمن الرحیم  من بچه بودم همش احساس می‌کردم ت خونمونه یبار انگار پامو گاز ...

اون احساسات بچگیه و بختک هیچ ربطی به جن نداره آره خب ولی آسیبی میزنن بهت اونا زندگی خودشونو میکنن ماهم زندگی خودمونو پا پیچ هم دیگه نشیم خیلی بهتره چون میدونم به شیطان اعتماد کنم بهتر از آدماس حداقل شیطون خودش میگه میخوام چیکار کنم ولی آدما.... میدونم که هرچقدر هم بد باشن از آدما بهترن و ما تو این دنیا تقاص و کارما پس میدیم فقط و اگر من به کسی آسیب نزنم پس آسیبی نمیبینم  و میدونم اونا هم به من آسیب نمیزنن و بهشون احترام میزارم نکه بگم خدا رو قبول ندارم ولی راستش دلخورم از خدا 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هر چند وقت یکی جیش داره اما ب دلایلی ترجیح میده نگه داره بیاد تاپیک بزنه اعلام کنه و بقیه هم میان یا نصیحت میکنن ک برو سنگ میگیری یا مسخره میکنن یا هر ۵مین میپرسن رفتی 😐

سایت نیست ک سرزمین عجایبه💔☹️

اگه مخالفی ریپ نزن

اینجا هر چند وقت یکی جیش داره اما ب دلایلی ترجیح میده نگه داره بیاد تاپیک بزنه اعلام کنه و بقیه هم م ...

تازه فهمیدی اینجا سرزمین عجایبه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اینجا هر چند وقت یکی جیش داره اما ب دلایلی ترجیح میده نگه داره بیاد تاپیک بزنه اعلام کنه و بقیه هم م ...

من بخاطر کلیه هام میترسم

ولی خب سرویس تو حیاطه بدتره 

کاربری دست سه نفره😁

چرا دلخوری عزیزدلم خدا کمکت کنه

راستش یه سوالی تو ذهنم بود که خیلی دنبال جوابش گشتم و تهش فهمیدم که خیلی چیزا ادنی که فکر میکردم نیست و بعد اینکه اینارو فهمیدم مغزم ترکید و دیوونه شدم به معنای واقعی و خیلی سوال ها ازش دارم که هیچ کس جوابشو نمیدونه و منم آدم حساسیت متاسفانه و تا با کسی سوال میپرسم میگن کافری ولی خود خدا گفته تا مطمئن نشدید حتی منو قبول نکنید و سوال پرسیدن گناه نیست و صواب هم هست ولی باز من کافرم 🙂❤️‍🩹ایشالا همچنین 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
راستش یه سوالی تو ذهنم بود که خیلی دنبال جوابش گشتم و تهش فهمیدم که خیلی چیزا ادنی که فکر میکردم نیس ...

عزیزدلم به هرحال هرچی خیر همون بشه و امیدوارم جواب بگیری

کاربری دست سه نفره😁