2777
2789
عنوان

میترسم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 76 پست
میگم مدام از بس چیزای ترسناک خوندم الان دوباره ترس منو گرفته من خواهرم نبود و بابام شبکار بود دوما ...

یکم صب ر کنی هوا روشن میشه راحت برو نترس کسی که بهت آسیبی نمیزنه برو سریع بیا هوا هم روشن شده یکم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین این ترسی که داری همش توهمات مغزمونه تو به چیزایه دیگ فکر کن. من خودمم اینجورم خیلی میترسم از ت ...

یه مدت کم سن و سال تر بودم خوب شدم

دوباره الان ترس منو گرفته

چندوقت پیش کلا تو خونه تنها یودم الان نمیدونم چرا دوباره میترسم

کاربری دست سه نفره😁

مگه تو شهر نیستین ؟من خیلییی ترسوام ولی تو روستا از حیاط و اینا میترسم شهر که ترس نداره

شهرستانه ولی با روستا زیاد فرقی نداره خونه ها حیاطدار و قدیمی

کاربری دست سه نفره😁

یکم صب ر کنی هوا روشن میشه راحت برو نترس کسی که بهت آسیبی نمیزنه برو سریع بیا هوا هم روشن شده یکم

رفتم اومدم.

الان مشکل اینه شب میگیره و من تا صب صبر میکنم

کلیه م درد میگیره 

کاربری دست سه نفره😁

رفتم اومدم. الان مشکل اینه شب میگیره و من تا صب صبر میکنم کلیه م درد میگیره 

خوب کاری کردی از چیزای ترسناک خوندن فاصله بگیر و به جاش واقعیت رد درک کن و اگرم چیزی باشه به تو آسیبی نمیزنه الکی ازش می‌ترسی و اگر نخوای اصلا خودشو بهت نشون نمیده 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
4 قل بخون و برو موجود ترسناکی وجود نداره کمتر فیلم ببین شجاع باش

چشم 

اخه فیلم ترسناکا یادم میان

یهو گربه رد میشه تو حیاطمون

تازه برگ درختا هی تکون میخورن وووایییی😭😭 

کاربری دست سه نفره😁

یه مدت کم سن و سال تر بودم خوب شدم دوباره الان ترس منو گرفته چندوقت پیش کلا تو خونه تنها یودم الان ...

ن بابا همش توهمات مغزخودمونه من ی مدت بود شوهرم میرفت سرکار نمیخابیدم کله چراغایه خونرو روشن میکردم و تلوزیون میدیدم😂ساعت ۱۰یا۱۱صبح میخابیدم😂🤦‍♀️

واقعا؟؟

ا به خدا اینکه ازشون می‌ترسی یعنی واقعیت هارو نمیدونی اونا اتفاقا هیج آزاری ندارن و نمیخوان اذیت کنن کسیو خیالتون راحت کنم از آدما بترس از این چیزا نترس هیچ کاری بهت ندارن تو همه فیلم ها  رو هم دقت کنی از اول آسیبی نمیزنن و می‌فهماند از اینجا باید بری و اگر ندن مجبور میشن بندازنشون بیرون وگرنه اونا آسیبی نمیزنن من خودم میدونم که خونمون جن داره و دیدمش حتی ولی میدونم بهم آسیبی نمیزنه و کاریم نداره با اینکه خیلی بد تر از تو میترسم