2777
2789

۱.خدایا شکرت بابت انرژی و قدرت آتش که منزل گرم میکنه و در آرامش میتونم بخوابم

۲.خدایاشکرت بابت پتویی که دارم و باعث شده گرمای تنم سر جاش باشه و احساس امنیت و آرامش بهم میده

۳.خدایاشکرت که میتونم روی پاهای خودم وایسم، واقعا شکر که پا دارم و اعصاب پاهام کار میکنه، به لطف همین پا میتونم خودم کارای خودمو انجام بدم، میتونم رانندگی کنم

۴.پروردگارا شکر که بهم دست و انگشتانی سالم هدیه دادی، چون که وجود همین دستا بهم امکان استفاده از گوشی میده، میتونم فرمون دستم بگیرم، میتونم تایپ کنم، میتونم قلم دست بگیرم، میتونم آشپزی کنم، وسایل بردارم، عشقمو در آغوش بگیرم و.... 

۵.خدایا شکرت که بهم دوتا ریه سالم هدیه دادی، میتونم با خیالی آسوده دم و بازدم کنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای مهربونم شکرت دوباره کمکم کردی به خودم بیام و روال زندگیمو بهتر کنم

خدا جونم درسته امروز خیلی اذیت شدم ولی بی نهایت خوشحالم به خودم اومدم و قوی تر پاشدم

خدایاشکرت که آدم‌های سمی رو از زندگیم بیرون کردی

خدایاشکرت بهم بزرگترین درس رو دادی تا یکبار دیگه لیاقت و ارزشم رو بفهمم

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

خدایا شکرت بابت وجود خودت که 

پناه بی پناهانی

امید ناامیدانی

فریادرس دردمندانی

آرامش بخش فلب  بی قرارانی

شفادهنده بیمارانی

حاجت دهنده حاجتمندانی

توبه پذیر گنهکارانی

قرار قلبهای مؤمنانی

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...