2777
2789
عنوان

طلاق با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 28 پست
زود جا نزن زندگی همیشه ارامش نداره برو ببین منشا کجاست ک شوهرت هوایی میشه

میگه تا مهریتو نبخشیدی زندگیمون همیه‌.ببخش تازه تصمیم بگیریم که جداشیم یا بمونیم.

واقعا تصمیم سختیه که بمونم و تحمل کنم بخاطر بچم یا جداشم تا حال روحی خودم خوب بشه؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
خیانت نمیکنه؟

نمیدونم.

خودش که کلی قسم و ایه میخوره که فقط دلسرد شده از زندگی.

منم نمیتونم برم دنبالش چون محیط کارش یک دفتر کوچیکه از صبح تا شب همونجاست 

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم رفتیم مشاوره. مشاور اول گفت یکسری نشانه افسردگی درونش دیده میشه. بعدش هم گفت ادامه دادن با ای ...

پس اگه قصد جدایی گرفتی بچتو با خودت ببر مهر مادری تنها چیزیه که بچه از هیچ جا دریافت نمیکنه 

باهم رفتیم مشاوره. مشاور اول گفت یکسری نشانه افسردگی درونش دیده میشه. بعدش هم گفت ادامه دادن با ای ...

باز افسرده بهتر از خودشیفتست، شوهر من تیپ شخصیت خودشیفتست به هیچ صراطی مستقیم نیست

پس اگه قصد جدایی گرفتی بچتو با خودت ببر مهر مادری تنها چیزیه که بچه از هیچ جا دریافت نمیکنه 

اره اگه بخوام جدابشم با بچه میرم.

نمیدونم به نظرت موندنم اصن فایده ای داره یا نه؟

نمیدونم. خودش که کلی قسم و ایه میخوره که فقط دلسرد شده از زندگی. منم نمیتونم برم دنبالش چون محیط ک ...

ولی وقتی گاهی اینجوری میشه مشکوکه

تهش اگر خواستی طلاق بگیری میتونی مهریه یا نصفشو ببخشی بچتو بگیری

میدونی یاد اون کاربر افتادم که چهار پنج ماهه بچشو ندیده ،من بخاطر تاپیک اون بانو عضو شدم وشاید باورتون نشه وقتی فک میکنم حال دل اون طفل ۱۳ماهه چیه وقتی میفته دنبال مادرش میگرده ونیست وقتی بهش نیاز داره ونیست اشکم میریزه و باور کنین بخاطر حس دل اون طفل خواب من بهم ریخته 😭😭😭😭😭

من شرایط شما رو نمیدونم ولی فقط اینو نیدونم هیچکس وقتی بچت‌ گشنشه مث تو بهش نمیرسه هیچکس وقتی زمین‌م ...

ممنون عزیزم.

مطمعنا اگه بخوام جدابشمم با بچه میرم

میگه تا مهریتو نبخشیدی زندگیمون همیه‌.ببخش تازه تصمیم بگیریم که جداشیم یا بمونیم. واقعا تصمیم سختیه ...

نه بابا اون سرش بلند شده غلط کرده بمون تو خونت مهرتم نبخش

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚