2777
2789
عنوان

طلاق با یک بچه

976 بازدید | 28 پست

سلام خانما من توی دوراهی موندم و دو دل هستم.

سال ۹۸ عروسی کردم و یکسال بعدش شوهرم خوشی زد زیر دلش و گفت جدا شیم.مقاومت کردم ولی بعدش قبول کردم و در مراحل طلاق بودیم که پشیمون شد و دوباره برگشتیم.با این شرط که حق طلاق بهم داد و مهریه رو هم دارم.

الان پسرم ۵ ماهشه و از بعد زایمانم دوباره شوهرم همون رفتارای سابق رو میکنه.بماند که از توی بارداریمم بهانش جور شد و جدا خوابید و رابطمونم تا همین الان صفر شد.

الان میگه باید اونموقع که حق طلاق بهت دادم مهریتو میبخشیدی.ببخش تا باهم در مورد زندگیمون تصمیم بگیریم.نمیگه که خوب زندگی کنیم.منم دیگه بهش اعتماد ندارم.چندماهه مثه دوتا دوست داریم زندگی میکنیم.

از طرفی خانواده پشتم هستن برای جدایی ولی دلم برای بچه بی گناهم میسوزه.

نمیدونم چیکار کنم یا باید خودمو فدای بچمو این زندگی کنم بدون اینکه حس کنم شوهری دارم.یا باید جدابشم و منتظر آینده نامعلوم بچم باشم.

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

غلظ کرده مهرتو نبخشیا

اخه این ادم ک حسابش با خودش مشخص نیست برای چی ادامه دادی

گناه داره بچت بمون درست کن

خانواده ها رو بیار وسط ببین دردش چیه این چرتا پرتا رو نیگه

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی من بمیرم برا قلبت  میفهمم چی میگی منم طلاق میگرفتم بخاطر بچه هام برگشتم منتظرم بزرگ شن ی ...

خدانکنه عزیزم.

منم توی دوراهی بزرگی گیر کردم.

یا باید خودمو انتخاب کنم یا بچمو.

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
غلظ کرده مهرتو نبخشیا اخه این ادم ک حسابش با خودش مشخص نیست برای چی ادامه دادی گناه داره بچت بمون ...

دفعه اول که میخواستیم جدا شدیم کلی اومد خواهش و التماس کرد که ادم شدم و برگردیم زندگی کنیم.منم قبول کردم خب گفتم ی فرصت دوباره بهش بدم حتما میخواد جبران کنه.اگه میدونستم دوباره کار به اینجا میکشه علط میکردم این طفل معصومو بیارم

بیماره دیگه... بره مشاوره. دردش چیه؟ نکنه با کسیه.. 

باهم رفتیم مشاوره.

مشاور اول گفت یکسری نشانه افسردگی درونش دیده میشه.

بعدش هم گفت ادامه دادن با این شخصیت فایده نداره چون خودشم بلاتکلیفه

دفعه اول که میخواستیم جدا شدیم کلی اومد خواهش و التماس کرد که ادم شدم و برگردیم زندگی کنیم.منم قبول ...

زود جا نزن

زندگی همیشه ارامش نداره

برو ببین منشا کجاست ک شوهرت هوایی میشه

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
من بودم به خاطر بچم همه چیزو تحمل میکردم 

حاضر بودی با مردی زندگی کنی که فقط خرج زندگی رو میده ولی به تو محبت و توجه نکنه و حتی رابطه ای هم نداشته باشین؟

این موضوع برام خیلی سخته

دلیلش نمیگه؟ برید مشاوره

متاسفانه دلیل منطقی نداره.کلا دلیلی نداره که بگه.

همش میگه ما حرف همو نمیفهمیم

طفلی بچه ت ای خدااین مرداازجنس سنگ ن بعضیاشون چطوردلشون ب اون طفل معصوم نمیسوزه الکی الکی ی زندگیوخر ...

اصن نمیدونم چه دردی داره.

اول که باردار بودم خیلی خوشحال شد بعد که ۴ماهه بودم رفتاراش عوض شد و میگفت بچه رو بنداز من بچه نمیخوام ولی راصیش کردم بچه رو نگهداریم گفتم با اومدنش مهرش به دل شوهرم میشینه.الانم بچه رو میخواد ولی نمیخواد تلاش کنه زندگیمونو درست کنه