2777
2789
عنوان

کیا hcgزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست
ای بابا چ بد والا نمیشه بهش فک نکرد اخه . منم همش توی دوره دنبال علائمم بدبختی هربارم تو ذوقم میخوره ...

اره ادم همش دنبال علاعم میگرده تایچیزجدید کشف کنه🤦😂

انشالله اینباردیگ نتیجه میبینی عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی عزیزم انشالله خدا جواب تلاش همه رو بده . اره منتظر میمونم . ولی گپ زدن با مامانایی ک جواب گرفتن ...

ممنون عزیزم.من یه بچه ۱۰ ساله دارم الان بچه دوم دوس دارم .خیلیا رو دیدم یا شنیدم با این سوزن باردار شدن خیلیا.حتما باردار میشی گلم.واقعا میتونه بخاطر لانه گزینی باشه.مراقب خودتون باشید.غذای گرم نخورید زیاد این ور و اون ور نرید قرص ضد سقط هم همزمان بخورید برای اطمینان بیشتر البته اگر نیاز باشه دکترتون براتون مینوشت

فولی چن تا داشتم ولی کوچیک بودن ۱۳ ۱۴ بودن دکتر گفت اگه این ماه جواب نداد تا ماه بعد بیا پیشم

انشالله ک میشه عزیزم امیدمون باید ب خدا باشه منم یه دونه ۲۱ داشتم چشم آب نمیخوره برا باردای🥲

ممنون عزیزم.من یه بچه ۱۰ ساله دارم الان بچه دوم دوس دارم .خیلیا رو دیدم یا شنیدم با این سوزن باردار ...

خدا حفطش کنه برات انشالله سری بعد یه دوقولی جیگر باردار بشی عزیزم توکلت ب خدا...اره فقط منتظر جوابیم هر ماه موکول میشه ماه بعد ....برا من شیاف داده .ببینم چی میشه دیگه

خدا حفطش کنه برات انشالله سری بعد یه دوقولی جیگر باردار بشی عزیزم توکلت ب خدا...اره فقط منتظر جوابیم ...

انشالله هر چی خیرمونه برامون پیش بیاد .ممنون عزیزم.درکت میکنم .و انشالله تو همینجا بیای پیام بزاری باردارم.

انشالله هر چی خیرمونه برامون پیش بیاد .ممنون عزیزم.درکت میکنم .و انشالله تو همینجا بیای پیام بزاری ب ...

فدای تو عزیز دلم انشالله . و همینطور شما خبر بارداریتو ببینم 😘

فدای تو عزیز دلم انشالله . و همینطور شما خبر بارداریتو ببینم 😘

انشالله .بچه ها راستش خیلی دوس داشتم مثل آلان با کسایی که تو شرایطش بودن حرف بزنم و سبک بشم.خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز