2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوماهه دارم میزنم و متاسفانه بخاطر کیست شکلاتی و پلیپ باردار نشدم و زود پریود شدم.باید منتظر بشی ببینی موقع پری میشی یا نه؟چون خودش هورمون بارداریه نمیشه قبل اون تست زد...

عزیزم امیدوارم ک باردار باشی ب لطف خدا ولی لطفا اصلا بهش فکرنکن خودتوهرطوریه بزن ب بیخیالی استرس بر ...

قربونت قشنگم انشالله نمیشه اخه بهش فک نکرد. نمیدونم چکار کنم 

سوال منم هست  ۷روز زدن اچ سی جی میگذره دو روزه زیر شکم و لگنم درد میکنه و تیر میکشه امروز هم ل ...

عه چ خوب  پس توم مث منی . شاید لک لانه گزینی قشنگم‌...منم کمر درد شدید دارم این داروهای هورمونی ک کلا بهم ریخته شرایط روحی و جسمیمو😅

قربونت قشنگم انشالله نمیشه اخه بهش فک نکرد. نمیدونم چکار کنم 

درکت میکنم ولی هرطوریه خودتوسرگرم کن تابهش فکرنکنی

من اصلن فکرشونمیکنم ولی یک هفته مونده ب پری همه فکروذکرم میشه پریودشدن یانشدنم

ک دکتربهم گفت خیلی سمه حتی اگ ای وی اف یا ای یو ایم ک بری فایده نداره چون لقاح تشکیل نمیشه فقط نباید بهش فکرکنی

ولی من حرفشوقبول ندارم😢

من دوماهه دارم میزنم و متاسفانه بخاطر کیست شکلاتی و پلیپ باردار نشدم و زود پریود شدم.باید منتظر بشی ...

الهی عزیزم انشالله خدا جواب تلاش همه رو بده . اره منتظر میمونم . ولی گپ زدن با مامانایی ک جواب گرفتن دلگرمی میشه برام🥲

درکت میکنم ولی هرطوریه خودتوسرگرم کن تابهش فکرنکنی من اصلن فکرشونمیکنم ولی یک هفته مونده ب پری همه ...

ای بابا چ بد والا نمیشه بهش فک نکرد اخه . منم همش توی دوره دنبال علائمم بدبختی هربارم تو ذوقم میخوره ولی باز کوتاه نمیام😅

عه چ خوب  پس توم مث منی . شاید لک لانه گزینی قشنگم‌...منم کمر درد شدید دارم این داروهای هورمونی ...

نمیدونم خیلی استرس دارم خدا کنه این ماه هر دومون باردار بشیم گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز