2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی دوست داری بپوش سنی نداری 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نمیدونم چرا حس پیری دارم🥲 اینقد دوس دارم لباس های دخترونه بپوشم میترسم مسخره کنن

وا چه حرفیه پنج شنبه تهران بودم خانوما سن مادر بزرگم همه تیپ اسپرت .بپوش بعدها پشیمون میشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
وا چه حرفیه پنج شنبه تهران بودم خانوما سن مادر بزرگم همه تیپ اسپرت .بپوش بعدها پشیمون میشی 

همسر سابقم اعتماد به نفسمو داغون کرد 

هرچی میپوشیدم هر کاری میکردم ایراد میگرفت روم تاثیر گذاشته🥲

چهره ام بیبی فیسه تیپ دخترونه میزنم مثل بیست ساله ها میشم همیشه بهم گیر میداد به نظرت از حسادتش بوده؟خدا لعنتش کنه

واسم دعا کنید لطفا🙏

همسر سابقم اعتماد به نفسمو داغون کرد  هرچی میپوشیدم هر کاری میکردم ایراد میگرفت روم تاثیر گذاش ...

حتما همین طور منم قبلن با یه اشغال عقد کرده بودم و جدا شدم خدا لعنتش کنه حسود روانی همش ازم ایراد می‌گرفت .در حالی که همه میگن خوشگلم هرچند سالها گذشته الان با یکی دیگ ازدواج کردم .از زندگیت لذت ببر عمر رفته بر نمیگرده