2821
2789
عنوان

پسردارشدن

18879 بازدید | 100 پست

خانما میشه تجربیاتتون با رژیمی که داشتین بگین .

لطفا کسانی که مخالف پسرهستن نیاید .

هیچ کس ازدختر دارشدن ناراحت نیست ناشکری نیست این طبعیت هر فردیه که دختر بخواد هم پسر هر دوش به یه اندازه عزیز هستن

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

من چندین ماهه رعایت میکنم لبنیات خیلی خیلی محدود کردم مگر اینکه دندون درد میشم ماهی ۱ بار ماست بخورم اونم حتما باخرما میخورم.تاحدودی رعایت میکنم اما بازم میترسم استرسم بالاست میترسم نشه 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم پسر مسخام

میگن قبل نزدیکی با نشاسته یا سرکه خودتو بشوری خوبه

شنیدم اول باید زن ا...ر...ض...ا بشه بعد مرد برای پسر دار شدن.

دیگه سردی جات هم نباید بخوری.فک‌کنم‌روز تخمک گذاری باید اثدام کنی

به نظرم پیش ی دکتر متخصص و خوب بری بهتره

رفتم ازمایش انالیز اقام داده بود دکتر گفت خوبه ولی بازم چندتا تقویتی نوشت که اونارو خورد بعد ۳ماه ازمایش داد همه چی خراب شده بود تعداد سرعت حرکت 

عزیزم من شنیدم گرمیجات باید بخوری و سردی و لبنیات رو کلا سه ماه قبل از اقدام حذف کنی.

اما در نهایت خواست خداست.من تا حالا دوبار رژیم سرسخت دختر گرفتم اما هردوبار پسر شد.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
من چندین ماهه رعایت میکنم لبنیات خیلی خیلی محدود کردم مگر اینکه دندون درد میشم ماهی ۱ بار ماست بخورم ...

فقط خودت رو سرکار گذاشتی 

هیچ ربطی به رژیم نداره 

فقط ای وی اف و شستشو واژن با جوش شیرین 

البته دومی هم صد در صد نیست 

الهی گاهی نگاهی

من چندین ماهه رعایت میکنم لبنیات خیلی خیلی محدود کردم مگر اینکه دندون درد میشم ماهی ۱ بار ماست بخورم ...

شما که انقدر برات مهمه هیچ راهی رو نمیتونی بری جز آی وی اف...هیچ رژیمی صددرصد نیست...یوقت با وجود رژیم بازم دختر بشه بچت 

منم پسر مسخام میگن قبل نزدیکی با نشاسته یا سرکه خودتو بشوری خوبه شنیدم اول باید زن ا...ر...ض...ا ب ...

انشالله به حق علی مصلحت خدا باخواسته دلتون یکی بشه .

من اصلا پریودم منظم نیست یه ماه ۳۰ روزه یک ماه ۲۸ روز

عزیزم من شنیدم گرمیجات باید بخوری و سردی و لبنیات رو کلا سه ماه قبل از اقدام حذف کنی. اما در نهایت ...

اره صد درصد تاخدا نخواد نمیشه ولی خدا خودش گفته تلاشت بی نتیجه نمیگذارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز